Rátok hat érzelmileg, ahogy a vezetőink viselkednek Ukrajna kapcsán? Nekem elég szomorú néznem.
Figyelt kérdés
Annyira azaz érzés fog el, hogy itt valakik most nagyon rosszat cselekszenek, amit tényleg nem szabadna.2022. dec. 7. 22:24
11/18 anonim válasza:
#10 Nem haragszom, de te kezdtél bele. Akkor ha már te ideírtad, akkor válaszold meg, miben is nehezítjük meg a szövetségeseink életét!
Csak hogy eldönthessem az zavar-e vagy sem.
12/18 A kérdező kommentje:
#11 ne itt kérlek. tegyél fel egy saját kérdést, ha erről vitáznál légyszi.bár ha szét akarod trollkodni úgysem akadályozhatlak meg. de szerintem jobb lenne ha téged is az érdekelne , hogy másokban mi van, ami benned van azt úgyis ismered.
2022. dec. 7. 23:23
13/18 anonim válasza:
#12 De hiszen pont érdekel. Azért kérdezem most már harmadszorra és simán meg is válaszolhattad volna már régen: mi az amiben SZERINTED akadályozzuk a szövetségeseinket.
Nem trollkodom, komolyan érdekel, hogy mit gondoltál amikor ezt leírtad. Te írtad le, te hoztad be témának, nem én.
14/18 Darius- válasza:
Kérdezo nem latunk a fejedbe, nem tudjuk mit gondolsz. Kik a szovetségesek Magyarorszagnak szerinted, mert mindenki mashogy gondolkodik ez ugyben ?
Hogyan viselkednek vezetoink szerinted Ukrajna kapcsan ? Irj valami konkrétumokat.
15/18 Darius- válasza:
Alapjaraton ez a véleményem :Nem hat ram érzelmileg semennyire az ukranok sorsa, fogadjak be azok oket, akik tamogatjak a haboruban. Magyarorszagnak nincs szuksége ukran migransokra. Én nem sajnalok egyet sem !
16/18 anonim válasza:
Nem szomorít el, inkább dühít amikor erről olvasok. Egyszerűen vállalhatatlan amit az ország vezetése produkál, lejáratják Magyarországot.
17/18 anonim válasza:
Ahogyan a Pávatáncos viselkedik, cselekszik tényleg gáz. De sebaj: e nép még vagy 15* megválasztja még, mert "Nehogy má'n a Gyúúúúrcsán jöjjön vissza"!.
18/18 anonim válasza:
Konkréten nem sikerült összeraknom a felvezetésből - kérdező, - hogy pontosan miről kérdezel, de úgy vélem, hogy csak a háború mielőbbi beszüntetése lehet a legjobb megoldás MINDENKINEK (az usát kivéve), közvetlenül pedig szigorúan tilos pénzzel, fegyverrel hozzájárulni a háború folytatásához! Esetleg részt venni egy-egy közintézmény felújításában, de semmi több! Szerintem a helyes út az, ha képes egy állam hideg fejjel, határozottan kezelni egy ilyen kényes helyzetet - és nem bonyolódik bele forrófejű nyilatkozatokba, gyerekes köpködésbe, hasonlókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!