Van olyan szomszédotok, aki mindig pucér?
Tudom, mindenkinek joga van hozzá, meg nem kell nézni, stb. de pl ma simán csak kimentem az erkélyre kirázni az ágytakarót és persze, hogy megint ott volt a konyhájában meztelenül. Nem lehetett nem észrevenni. Ég a villany, nincs náluk függöny, és nem hiszem el, hogy nem tudja hogy látjuk. Vagy lehet nem gondolja, vagy nem érdekli?
Nyilván nem látom minden nap, mert eszem ágában sincs nézni de mondjuk havi egyszer meglátom. Általában amikor meglátom egy ideig még emlékszem az élményre és akkor szándékosan nem nézek arra de aztán elfelejtem és megint véletlen meglátom. Ez nem ilyen szándékos magamutogatás?
:) 11# bár annyira nem kapcsolódik a témához, nálunk távfűtés van és le vannak tekerve a radiátorok. Ennek ellenére a csövek miatt, meg hogy zárószint, nagyon meleg van. Lehetnék egy szál semmiben, de nálunk sajnos van függöny 😂 szóval nem látná a nagyérdemű.
Régebben sajnáltam, hogy egy panelra elpazaroltunk cirka 45M ftot mert kicsit még régebben ebből csodaszép házat is vehettünk volna.. de most hogy látom a rokonaimat meg a barátainkat, akik szintén fagyoskodnak a cirkós házaikban, annyira már nem is bánom. Na.. meg ott kitudja lenne-e pucér szomszédom.
Sajnos nekem sincs ilyen pucérkodos szomszédom. De viszont az én szomszédaimnak van pucérkodos szomszédjuk :)
Igaz én nem télen, meg nem a lakásban meztelenkedek, ha nyáron mikor hőség van, akertben és az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!