Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy törli ki a valagát?

Ki hogy törli ki a valagát?

Figyelt kérdés
Én állva szoktam, de nagyon kíváncsi vagyok hogy van-e még aki így csinálja.
2022. dec. 6. 07:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem ülve hogy lehetne. Hogy fér oda a keze amikor rajta űl a vécén ? Szóval ez hülyeség.
2022. dec. 6. 07:51
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
2-es mindjárt elmagyarázza.
2022. dec. 6. 07:55
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
Ülve, amennyiben feltételezhetően nem extrém módon elhízott az ember, valamint nincsenek lapátkezei, akkor hozzáfér. Ilyenkor a farpofák szét vannak nyílva, amik megkönnyítik a törlést. Állva viszont zárva vannak, aminek az eredménye az lesz, hogy csak szétkened magadon a sz.rt.
2022. dec. 6. 08:07
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Van 10 cuki ujjacskám, hát azokkal.

De utána ti is le szoktátok nyalni?

2022. dec. 6. 08:10
 15/25 Kólauborkával ***** válasza:
89%

Én el sem tudom képzelni ülve miként lehet kivitelezni.

Egyébként 1-2x rátörlök papírral, majd kicsapatom zuhannyal. Fürdeni is szoktam utána.

Egy régi (itt olvasott) példával élve: ha szaros lesz a kezed azt sem csak papírral megtörlöd és mész boldogan tovább, hanem megmosod….

2022. dec. 6. 08:11
 16/25 anonim ***** válasza:
43%
#14 azok kint az udvaron szokták csinálni,bent nincs WC.
2022. dec. 6. 08:11
 17/25 anonim válasza:
54%
Kézzel nem használok papírt védem a környezetem.
2022. dec. 6. 08:14
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

Mivel eleve nem ülök le,hanem guggolva végzem a műveletet ezért abban a pozitúrában kezdem meg a törlést is..

Olyant meg még nem is hallottam mint amit itt írtak,hogy valaki ügy törli ki,hogy nem emelkedik el a az ülőkétől és ülve marad.Az elég kacifántos módszer lehet.

2022. dec. 6. 08:38
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Valamennyire muszáj felállnotok ti kis félnótások, mert különben az ülőkétől nem fértek hozzá. xD
2022. dec. 6. 08:59
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

De... aki ül, az milyen irányból közelíti meg a "munkaterületet"? A két lába között? Lányoknál ez nettó merénylet a hüvelyflóra ellen, tekintve, hogy fenék irányából a hüvely irányába kell akkor törölni... Fiúknál meg a szerv megkerülése végett kb belenyúl a WC-be, meg amit oda küldött az ember...:D

Ülve, oldalirányból meg nyilván nem lehet megközelíteni, hiszen a WC-n ül az ember:D Hátulról dettó.

Szóval fizikailag képtelenségnek tartom az ülve törlést:D

Én egyszerűen fölemelkedek és kitörlöm. Azaz állva.

2022. dec. 6. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!