A balosok miért nyalják az utcai drogosok valagát?
Figyelt kérdés
A sok drogos, alkesz, messziről bűzlő csövest, akik Budapest utcáni zaklatják a járókelőket, az egész magyar baloldal egy emberként védi. Ide értem a politikusokat és az értelmiségieket is. Miért? Mi hasznuk van ebből? Miért nem támogatják azt, h el legyenek takarítva az utcáról?
Balos vagyok de szerintem az összes csöves drogost bele kéne dobni a Dunába
2022. júl. 10. 09:41
2/10 anonim válasza:
Nem védeni kéne, hanem pénzt adni nekik!
2022. júl. 10. 09:48
3/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű világképed van, ha neked ez a probléma igy jön le.
2022. júl. 10. 09:48
4/10 anonim válasza:
Akkor takarítsa el a fidesz.volt rá 12 évük.mi a bajod konkrétan ebben az esetben?
2022. júl. 10. 09:49
5/10 anonim válasza:
A jobbosok miért nyalják a komcsi kínaiak meg a kecskeb-szó muszlim fundamentalista csecsenek valagát?
2022. júl. 10. 09:51
6/10 anonim válasza:
Engem ezért a kérdésért tiltottak.
Csináltam is képernyőfotót és jelenteni fogom a moderátorok túlkapását.
Érről is csinálok.
És ennél én finomabban fogalmaztam.
2022. júl. 10. 09:55
7/10 anonim válasza:
Nem tudom kérdező... nem tudom.... tudod van egy anyám szülőfalujából származó már nyugdíjas jogásznő, aki féltüdővel rendelkezik és hát a kedves mérnök férjével két gyereket összehoztak, és a nő is hithű katolikus volt, de mégis a férj alkesz lett egy alföldi kisvárosban.... olyannyira, hogy autóval ment megvenni napi ital betevőt.... apám még életében látta.... plusz nem szépen bánt a nejével sem ez-az ember...
2022. júl. 10. 09:58
8/10 anonim válasza:
2012-ben, 2013-ban és 2018 is próbálták betiltani az életvitelszerű közterületi tartózkodást, de a gyakorlatban azt nem lehet betartatni. Megpróbálták, nem sikerült. Hogy büntetsz egy hajléktalant, akinek már amúgy sincs semmije?
Ez kb olyan szabályozás, mint Ausztráliában a macskapopuláció visszaszorítása. Elméletben lehetséges, a gyakorlatban teljesen kivitelezhetetlen és túl nagy erőforrásokat von el.
2022. júl. 10. 09:58
9/10 anonim válasza:
8.
Nem csak a csövesek kéregetnek már.
Hanem sok taknyos suttyó is.
Nagyon eldurvult a helyzet.
Hidd el nem véletlen ez a sok kérdés a témáról, hiába játszik néhány moderátor Istent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!