Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha szerelmes...

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy régi válasz írójába már 3 éve innen az oldalról? A válaszát már többször le írtam ide, de nem találtam meg, mert gondolom már nem használja a fiókját sajnos.

Figyelt kérdés
Nem szoktam pedig csak egy anonim válaszadóra így rá izgulni, de ennek valami oka van hogy érdekel ki ez az ember. Ha nem válaszol soha akkor is meg kell ismernem, mit tegyek? Tudom betegesen hangzik, de senkivel nem voltam még így innen az oldalról. Én is furcsállom, hogy ennyire érdekel ennyi ideje csak arra tudok gondolni, hogy talizunk, beszélünk ilyesmi.

2022. dec. 5. 18:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

30: de még mindig nem válaszoltál a kérdésre, hogy honnan tudod, hogy egyáltalán milyen nemű az illető???

VAgy te esetleg pánszexuális vagy, és tökmindegy? :-D

2022. dec. 8. 09:40
 32/39 anonim ***** válasza:

Nem lepődöm meg.

Van aki szexuálisan és érzelmileg képes egy bútordarabba szerelmes lenni, nem tudom hirtelen, hogy ezt milyen szexualitásnak is nevezik

2022. dec. 8. 13:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy fiu, hogy azt írta hogy a másik ok hogy ne gyújts rá, büdös amit a CSAJOK nem szeretnek.
2022. dec. 8. 14:05
 34/39 anonim ***** válasza:
70%

33: ez abszolút nem jelenti azt....

Írhatja ezt csaj is, simán!

2022. dec. 8. 14:33
 35/39 A kérdező kommentje:
De a stílusából tudom, sok ilyen stílusú haverom van.
2022. dec. 8. 14:35
 36/39 anonim ***** válasza:
És mi volt az a konkrét mondat, amitől szerelmes lettél belé? :-D
2022. dec. 8. 14:38
 37/39 A kérdező kommentje:
Az egész szövegétől szerelmes lettem. Nekem ő a tökéletes férfi!(:
2022. dec. 8. 14:40
 38/39 anonim ***** válasza:
54%
Mi a diagnózisod? MIvel kezelnek amúgy?
2022. dec. 8. 14:46
 39/39 anonim ***** válasza:
69%
Szegény kérdező elég súlyos beteg
2022. dec. 8. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!