Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy régi válasz írójába már 3 éve innen az oldalról? A válaszát már többször le írtam ide, de nem találtam meg, mert gondolom már nem használja a fiókját sajnos.
Figyelt kérdés
Nem szoktam pedig csak egy anonim válaszadóra így rá izgulni, de ennek valami oka van hogy érdekel ki ez az ember. Ha nem válaszol soha akkor is meg kell ismernem, mit tegyek? Tudom betegesen hangzik, de senkivel nem voltam még így innen az oldalról. Én is furcsállom, hogy ennyire érdekel ennyi ideje csak arra tudok gondolni, hogy talizunk, beszélünk ilyesmi.2022. dec. 5. 18:29
11/39 anonim válasza:
Azért az durva, hogy már 3 éve szerelmes vagy egy olyan emberbe akiről semmit nem tudsz, azt sem, hogy hogyan nèz ki.
Normális esetben ezeknek az érzelmeknek nagyon gyorsan el kellene múlniuk, valami oka van, hogy nálad nem múlt el.
12/39 anonim válasza:
Ez nem szerelem... Sztem mozdulj ki tobbet..
13/39 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__3871791-..
Ez alatt a kérdés alatt a négyes válasz írója szimpi.(:
2022. dec. 5. 19:09
14/39 anonim válasza:
Elmeséled, hogyan lehet valakibe úgy beleszeretni, hogy soha nem láttad?
:-))))))
Ráadásul ilyen semmitmondó tizenkettő-egytucat három mondat után....
15/39 anonim válasza:
Azt se tudod, hogy fiú vagy lány... :-D
16/39 anonim válasza:
17/39 anonim válasza:
Oh látom belinkelted kérdező, én meg vegiglapoztam a 900valahanyadik oldalig - igen unatkozom :3
18/39 anonim válasza:
Tehát ő közel 10 éve írt egy választ, és te 7 évvel később beleszerettél. Hát jó.
19/39 anonim válasza:
Él a fiókja. Küldj neki üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!