Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Találkoztatok már innen...

Találkoztatok már innen valakivel?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy találkozom innen egy lánnyal. Megmondom őszintén nem tudom hogy elmenjek e. A végén még leszurkál vagy valami. Sose lehet tudni.💁‍♂️
2022. dec. 4. 23:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
58%
#29 Nem tudom, ha nekem boldog a párkapcsolatom, nincs igényem arra, hogy neten keressek ellenkező nemű barátokat :D Persze ha vannak már eleve, vagy máshonnan véletlenül megismerkedünk és jóban leszünk, az más, de ez a szándékos csajozás ugyanúgy megcsalás, ha nem fogod megdugni. Csak nem fizikai megcsalás.
2022. dec. 5. 11:31
 32/36 A kérdező kommentje:

#30 ma is tanultam valami újat 😂

#31 1. Nem barátokat kerestem. Egyszerűen csak elkezdünk beszélgetni a témáról és ez alakult ki belőle, hogy már találkozni akar. 2. Fogalmam se volt róla hogy hölgy az illető(az elején). Mivel a gyk nem írja ki a nemet, így nem lehet látni hogy mi a neme, innen meg nem is lehet csajozásként tekinteni a dologra. Meg én azt nem tartom csajozásnak, hogy valakivel beszélgetsz. Idősebb hölgyekkel is szoktam beszélgetni. Még se fordult meg még a fejembe a szex velük.

2022. dec. 5. 11:42
 33/36 Hans Pötterman ***** válasza:
74%
Igen,a párommal:D
2022. dec. 5. 12:16
 34/36 anonim ***** válasza:
72%
Segít neked valamiben? Ha úgy érzed érdemes és az érdeked kívánja, mert a beszélgetés által segít akkor találkozz! Ha gáz van, legfeljebb elszaladsz. Nagyfiú vagy. Nemde?!
2022. dec. 5. 13:29
 35/36 anonim ***** válasza:
82%

abba nem is gondoltál bele, hogy először messengeren, vagy hasonló helyen folytatjátok a beszélgetést, és ha megvan továbbra is az érdeklődés, és megbizonyosodsz arról, hogy "nem szúr le", akkor találkozni személyesen?

több emberrel is találkoztam innen, volt akivel egy találkozó volt az egész, volt akivel többször is összefutottunk, és évekig beszéltünk tovább messengeren, és volt aki még ha rövid ideig is, de a barátnőm volt, egyik se szúrt le, mint látod

2022. dec. 6. 11:41
 36/36 anonim ***** válasza:
Nagyon meglep amit irsz, ki, és miért szúrna meg? Szerinted ennyire rosz volna a közbiztonság Magyarországon? Menj el nyugodtan, nem lesz semmi bajod. De aki nem tudja mit veszit, az nem veszit semmit. Lehet nem lesz semmilyen folytatása, de lehet az életed egyetlen esélye, hogy megtaláld az igazit.
2022. dec. 25. 21:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!