Ahhoz van joga egy étkezdében a tulajdonosnak aki kiszolgál is ott,hogy engem nem szolgál ki azzal az indokkal,hogy nem vagyok neki szimpatikus?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 17:35
1/9 anonim válasza:
És mit mondott, miért nem voltál neki szimpatikus? Mert kétlem, hogy most ott ülsz az étteremben és mi döntsük el, hogy van-e joga?
2/9 A kérdező kommentje:
Simogatta az arcát,hogy annyira nem szimpatikus az arcom,hogy nem szolgál ki.
2022. dec. 4. 17:46
3/9 anonim válasza:
Houston...?
Miért érzem úgy, hogy a történet legalább fele hiányzik...???
4/9 A kérdező kommentje:
Utána kiszolgált a felesége az igaz. Amikor én voltam a soron következő akkor a fal felé fordult,kérdezte tőle a felesége mi a probléma,és mondta neki,hogy nem akar engem kiszolgálni,mert nagyon nem vagyok szimpatikus és közben az arcát simítgatta. Ezután a felesége szolgált ki. Ezután még mentem oda,de csapkodtak amikor ott voltam,meg úgy dobták oda az ételt mint a kutyának. Utána inkább nem mentem többet.
2022. dec. 4. 18:01
5/9 anonim válasza:
ez valami falusi késdobálós kocsma? :-DDD
6/9 A kérdező kommentje:
#6 Falusi,de nem kocsma hanem étkezde.
2022. dec. 4. 18:07
7/9 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem te is egy ugyanolyan falusi tuskó vagy mint ez a pasi. Már abból is látszik ez,hogy így kezdessz egy mondatot "Hú gecc"
2022. dec. 4. 18:11
8/9 anonim válasza:
És ez miben változtat azon, hogy nem voltál szimpatikus az étterem tulajának? Miért nem voltál az neki?
Hogy én milyen vagyok szerinted, azzal neked van dolgod. Nekem megfelel, hogy tuskónak tartasz.
9/9 anonim válasza:
Jogában áll egy tulajdonosnak, hogy ne szolgáljon ki személyesen, de aki így viszonyul egy fizető vendéghez a vendéglátó iparban, az ne csodálkozzon azon, hogy záros határidőn belül lehúzhatja a rolót.
A vendéglátóiparban háttérbe kell szorítani a szimpátia kérdéskörét, - nem kell felesleges tiszteletköröket futni, de kell tartani egy szintet ahhoz, hogy lehetőleg visszajöjjön a fogyasztó és fizető vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!