Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az, hogy valakinek nincs...

Az, hogy valakinek nincs bizalmas senki felé egyenlő azzal, hogy önbizalom hiányos?

Figyelt kérdés

2022. dec. 3. 21:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha kiközösítenek az is csak róluk szól, nem rólad. Nem szép dolog és ott akkor nem is kell válaszokat keresned. Erős vagy azok nélkül is.
2022. dec. 4. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sok hülyeséget hordtál össze kérdező, te is csak okoskodni szeretsz. Honnan tudod te azt, hogy én milyen ember vagyok? Hm? Ennyiből le tudod szűrni? Akivel nap, mint nap találkozom, az se tudja, hogy milyen ember vagyok valójában.

Te nem tudod, hogy miket éltem át, miken mentem keresztül egyedül, fogalmad sincs erről, csak ítélkezni tudsz, de azt nagyon, szerintem szégyelld magad, te kis ostoba.

2022. dec. 9. 14:03
 13/20 A kérdező kommentje:

Jaj:( te áldozat! Annyira nincs önbizalmad, hogy azoknak megmutasd magad, akikkel mindennap találkozol? Álarcokat húzol és hazug is vagy ezek szerint.

Igen képzeld ennyiből le lehet szűrni. A reakcióidból, hogy megint sértegeted a másik felet “Te is ostoba.” Sértegetéssel - ami amúgy verbális bántalmazás, nem mész sokra. Gondolom azért teszed ezt, mert veled is ezt csinálták.

Emellett nekem értesítő jön a kommentekből, de te téged vissza evett ide a fene, sértegetni. Komolyan azt gondolod, hogy neked túlzott önbizalmad van? Önismeret! Ezt tudom ajánlani.

2022. dec. 9. 22:53
 14/20 A kérdező kommentje:

„Ez egyszerűen így fogalmazható meg: önbizalom nélkül másokban sem bízunk.”

Kivonat innen

Igen is meg nem is

Stefanie Stahl pszichológus könyve.

2022. dec. 9. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy pszichológussal példálózol, önálló gondolataid nincsenek, gratulálok ismét.

Néhány kijelentésből te meg tudod azt állapítani, hogy ki milyen ember. Álarcokat húzok? Nem, nem húzok álarcokat, hanem több oldalam van, ahogy mindenki másnak, ez természetes, csak azt engedem magamhoz közel, aki arra érdemes. De te nevetséges vagy, ja, és nem vagyok áldozat, csak küzdök ebben az életben. Meg lehet nézni azokat, akik másra támaszkodnak, alkoholizálnak, drogoznak, aki fél az egyedülléttől, az mindig keresi mások társaságát. Én nem félek. Voltam én már hajléktalan is és képzeld, egyedül kimásztam belőle. És akkor nem bízok magamba?? Dehogynem! Te meg tedd el magad aludni, te kis senki.

2022. dec. 10. 10:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Szánalmas, hogy olyan emberek léteznek, mint te.
2022. dec. 11. 03:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont fordítva. 😉 Miért is lenne szánalmas? Azért, mert egyedül kimásztam a gödörből? Legalább példakép vagyok ebből a szempontból, hogy soha nem szabad feladni, gondolom, te szarrá innád magad, meg nyomatnád a cuccot is, abból is herbal menne neked, mert hát az "óccsó!" Nem értem, hogy miért lenne az szánalmas, hogy ilyen emberek léteznek, mint én, de tudod, mindenki magából indul ki, ez a te véleményed, tehát a tiéd, valójában ezt te gondolod magadról és másra akarod kivetíteni. Önbizalom hiányos vagy, ezért írtad azt, amit írtál. Élőben is ilyen nagy a szád? Biztos, hogy nem! Kussolsz és eltűrsz minden szart, ami veled történik, nem is állsz ki magadért, csak itt vezeted le a feszültséget. 😂😂
2022. dec. 11. 09:31
 18/20 anonim ***** válasza:
És törlöm ezt a kérdést, nem vagyok ilyen nyomorult kis hülyegyereknek a véleményére kíváncsi. Menj azt gyúrjál havat, azt dobáljad magad vele, az való neked, nem az internet, te még azt is szarul használod, fellépst ide verni a nyálad, gyászos vagy. 😂😂
2022. dec. 11. 09:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Fellépsz*
2022. dec. 11. 09:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Fuh mennyi harag van benned, nem baj én szeretlek. Vigyázz magadra!
2022. dec. 11. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!