Az, hogy valakinek nincs bizalmas senki felé egyenlő azzal, hogy önbizalom hiányos?
Nagyon sok hülyeséget hordtál össze kérdező, te is csak okoskodni szeretsz. Honnan tudod te azt, hogy én milyen ember vagyok? Hm? Ennyiből le tudod szűrni? Akivel nap, mint nap találkozom, az se tudja, hogy milyen ember vagyok valójában.
Te nem tudod, hogy miket éltem át, miken mentem keresztül egyedül, fogalmad sincs erről, csak ítélkezni tudsz, de azt nagyon, szerintem szégyelld magad, te kis ostoba.
Jaj:( te áldozat! Annyira nincs önbizalmad, hogy azoknak megmutasd magad, akikkel mindennap találkozol? Álarcokat húzol és hazug is vagy ezek szerint.
Igen képzeld ennyiből le lehet szűrni. A reakcióidból, hogy megint sértegeted a másik felet “Te is ostoba.” Sértegetéssel - ami amúgy verbális bántalmazás, nem mész sokra. Gondolom azért teszed ezt, mert veled is ezt csinálták.
Emellett nekem értesítő jön a kommentekből, de te téged vissza evett ide a fene, sértegetni. Komolyan azt gondolod, hogy neked túlzott önbizalmad van? Önismeret! Ezt tudom ajánlani.
„Ez egyszerűen így fogalmazható meg: önbizalom nélkül másokban sem bízunk.”
Kivonat innen
Igen is meg nem is
Stefanie Stahl pszichológus könyve.
Vicces, hogy pszichológussal példálózol, önálló gondolataid nincsenek, gratulálok ismét.
Néhány kijelentésből te meg tudod azt állapítani, hogy ki milyen ember. Álarcokat húzok? Nem, nem húzok álarcokat, hanem több oldalam van, ahogy mindenki másnak, ez természetes, csak azt engedem magamhoz közel, aki arra érdemes. De te nevetséges vagy, ja, és nem vagyok áldozat, csak küzdök ebben az életben. Meg lehet nézni azokat, akik másra támaszkodnak, alkoholizálnak, drogoznak, aki fél az egyedülléttől, az mindig keresi mások társaságát. Én nem félek. Voltam én már hajléktalan is és képzeld, egyedül kimásztam belőle. És akkor nem bízok magamba?? Dehogynem! Te meg tedd el magad aludni, te kis senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!