Az, hogy valakinek nincs bizalmas senki felé egyenlő azzal, hogy önbizalom hiányos?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 21:11
1/20 anonim válasza:
Igen, minden érzésed saját magadból fakad!
Nyilván más lenne a helyzet, ha ezt az érzést egyetlen ember okozná, ilyen számtalanszor előfordul, hogy tudod, érzed nem érdemel bizalmat, de ezt mindenkire kivetíteni nem lehet.
2/20 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy nagyon is nagy önbizalommal rendelkezik az, aki nem bízik senkiben. Miért is kéne bízni? Aki tisztában van a saját értékeivel és kellőképpen szereti magát, az nem fog senkiben se megbízni.
5/20 anonim válasza:
Kettes válaszoló vagyok, és én nem bízom senkiben, ettől függetlenül nagyon is nagy az önbizalmam, hiába lettem 0%-os, én tudom magamról, hogy amikor igazán mélyponton voltam, akkor nem állt mellettem senki, és én mégsem lettem alkoholista, drogos kutya, az mind a gyenge embereknek való. Ja, meg itt mindenki pszichológus, de csak itt, a való életben meg lapít mindegyik, mint a szar a fűben. 😂😂 Szánalmas, hogy itt milyen emberek vannak, de nem baj, mert én tudom magamról, hogy ki vagyok a többi meg magasról le van kakilva.
6/20 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló, nagyon fekete fehéren látod a dolgokat.
2022. dec. 4. 11:58
7/20 anonim válasza:
Jó neked, hogy ennyiből le tudod szűrni, hogy látom a dolgokat. Gratulálok neked, igazi szakértő vagy. 😉
8/20 A kérdező kommentje:
Ha lenne önbizalmad, akkor nem bántanál másokat. Még azokat sem, akik sajnos droghoz nyúlnak. Emellett az, hogy valaki droghoz nyúl még nem egyenlő az önbizalomhiánnyal. Annak rengeteg oka lehet. Az, hogy erős vagy egyedül is nem azt jelenti, hogy teli vagy önbizalommal. Ezek nem ilyen egyszerűek, ahogy az én kérdésem sem. Ha lenne önbizalmad, akkor nem támadnál rám, nem éreznéd úgy, hogy védekezned kell és megvédened magad, ha nem értenek veled egyet. Hisz ki akar szerinted bántani? Pont ebben nyilvánul meg, hogy nincs önbizalmad.
2022. dec. 4. 17:41
9/20 A kérdező kommentje:
Bunkó vagy és negatív, egyáltalán nem nyitott mások véleményére. Ha lenne önbizalmad, megkérdezted volna, hogy miért gondoljátok 0%-nak a válaszom?
2022. dec. 4. 17:43
10/20 anonim válasza:
Én volt hogy megkérdeztem miért gondolják rossznak a válaszom. A válasz az volt, hogy kiközösítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!