Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb szerinted: a...

Melyik a jobb szerinted: a felnőttkor vagy a gyerekkor?

Figyelt kérdés
És miért gondolod így?

2022. dec. 3. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

"Felnőttkor. Szabad vagyok, van pénzem, tudok szexelni"

Mintha ezeket gyerekként nem tudnád megcsinálni 🤣🤣🤣

Pedig igenis de! (saját tapasztalatomból)

Egyébként szerintem gyerekkor, egyértelműen!

2022. dec. 3. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

A felnőttkor!

Gyerekkorban állandó, napi szintű nyaggatás, megfelelési kényszer volt. Én amikor érettségi után dolgozni mentem, az maga volt a paradicsom. Közgazdasági szakközépbe jártam, napi több órás írásbeli házifeladatokkal voltunk leterhelve nap mint nap. Eskü, utána a főiskola is jobb volt, pedig azt munka mellett csináltam, de ott sem volt napi nyaggatás nyilván. Hiába, hogy pl. középsuliban csak 6-7 óránk volt, de utána még otthon 3-4 óra masszív házi feladat írás + szóbeli tanulás. Utána elmentem egy irodába dolgozni, pénzügyre, nem volt napi szintű cseszegetés, feleltetés, kritizálás, b...szogatás, jó volt a kollektíva is, és még fizu is volt.

2022. dec. 3. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Felnőttkor.

Mindent megtehetek és sokkal értelmesebben is gondolkodom.

Azért is gondolom ezt mert így érzem.

2022. dec. 3. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha megdolgoztál érte, akkor abszolút a felnőtt kor a legszebb. Ha csak sodródtál, akkor utoljára akkor volt jó, mikor nem kellett felelned magadért, vagyis gyerekként.
2022. dec. 3. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Felnőttkor. Gyerekként az ember mindenben korlátozva van, a legtöbbjüknek véleménye se lehet, az van, amit a szülő akar, neki meg kuss a neve. Ha valamit nem úgy csinál akkor le van ordítva/meg van verve, az iskolában és rokonok által egyaránt. Felnőttként kinyílik a világ, anyagi keretnek megfelelően lehet utazni, és vásárolni. Nem kell olyan dolgokat magunkra erőltetni, amiket nem akarunk (pl rokonlátogatás). Ha van külön lakásunk akkor béke és nyugalom van, plusz senkihez nem kell alkalmazkodni, senkinek nem kell megfelelni. Semmi pénzért nem lennék újra gyerek.
2022. dec. 3. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

én ha felnövök elmegyek Miami-ba és dudavadász leszek.

30/f

2023. jan. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!