Miért van ennyi ember az utcán munkaidőben?
Figyelt kérdés
a nyugdíjasok miért vanna állandóan úton? és a középkorúak? nincs munka, vagy olyan jellegű, hogy járkálni kell? gyerekek nyilván iskolában.2022. dec. 2. 00:02
12/16 anonim válasza:
Hú 9es milyen frusztrált. Imádom ezt a "mi közöd hozzá" dumát :D kb minden kérdés alá oda írhatnád akkor te ostoba :D
13/16 anonim válasza:
Ahogy leírták már sokan, nem mindenki 8-16-ig dolgozik egy irodában H-P, és aki igen, az is lehet éppen szabadságon, szünetben kiugrik a közelbe stb. Én pl. home office-ban vagyok, kötetlen a munkaidő. Szoktam délelőtt vagy kora délután „lófrálni”, utána meg hazamegyek, és lefekvésig dolgozom. A nyugdíjasok kapcsán pláne nem értem, számodra miért meglepő, ha mászkálnak napközben.
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg más munkaidőben dolgoznak, mint a többi ember. Vagy nincs munkájuk. Vagy pedig épp dolgozni mennek.
15/16 anonim válasza:
1) Miért másokkal vagy elfoglalva?
2) És ha nem dolgozik az téged miért zavar?
3) Ha láttad őket, találkoztál velük, akkor te is az utcán voltál munkaidőben. Hoppá!
16/16 anonim válasza:
Nem egyszerre engedik ki őket a karàmból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!