Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi ember az...

Miért van ennyi ember az utcán munkaidőben?

Figyelt kérdés
a nyugdíjasok miért vanna állandóan úton? és a középkorúak? nincs munka, vagy olyan jellegű, hogy járkálni kell? gyerekek nyilván iskolában.
2022. dec. 2. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Kinek a munkaidejében? :D
2022. dec. 2. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Hú 9es milyen frusztrált. Imádom ezt a "mi közöd hozzá" dumát :D kb minden kérdés alá oda írhatnád akkor te ostoba :D
2022. dec. 2. 07:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírták már sokan, nem mindenki 8-16-ig dolgozik egy irodában H-P, és aki igen, az is lehet éppen szabadságon, szünetben kiugrik a közelbe stb. Én pl. home office-ban vagyok, kötetlen a munkaidő. Szoktam délelőtt vagy kora délután „lófrálni”, utána meg hazamegyek, és lefekvésig dolgozom. A nyugdíjasok kapcsán pláne nem értem, számodra miért meglepő, ha mászkálnak napközben.
2022. dec. 2. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg más munkaidőben dolgoznak, mint a többi ember. Vagy nincs munkájuk. Vagy pedig épp dolgozni mennek.
2022. dec. 2. 09:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

1) Miért másokkal vagy elfoglalva?

2) És ha nem dolgozik az téged miért zavar?

3) Ha láttad őket, találkoztál velük, akkor te is az utcán voltál munkaidőben. Hoppá!

2022. dec. 2. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerre engedik ki őket a karàmból.
2022. dec. 2. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!