Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kéne mondanom négy évnyi...

Mit kéne mondanom négy évnyi kihagyásra?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rá túl büszke, de közel négy évig nem dolgoztam, és előtte is csak pár hónapos munkatapasztalatom van. Jövőhéten megyek interjúra, gondolom megkérdezik, de nem szeretném azt mondani hogy még pszichiátrián is voltam...

2022. dec. 1. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Több rövid, alkalmi munkád volt, nem tudtad, mit akarsz pontosan, keresgéltél
2022. dec. 1. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Pl én drogfüggő vagyok és amikor fizetést kapok belövöm magam (így átlag 1-2 hónapig van munkám) aztán kirúgnak.

Az kell hogy vegyél új olyan rózsaszín kiskönyvet. Aztán mond azt hogy feketén dolgoztál (pl kőműves mellett) de ami mostanába nagyon beválik hogy napelem telepítő voltál (segédmunkás) és számodra most derült ki hogy nem voltál bejelentve. Aztán mond azt hogy megszűnt ez a napelemes cég az új szabályozás miatt.

Kb ennyi.

2022. dec. 1. 15:45
 3/4 anonim válasza:
75%
Sok az a szám, amit mondasz. Nem baj.
2022. dec. 1. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit mondtál a négy év kihagyásra, kérdező?
2023. febr. 2. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!