Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire normális az, hogy...

Mennyire normális az, hogy van egy lány, aki engedi, hogy kommenteljek, de ha bekövetem, akkor letilt?

Figyelt kérdés
Mi ennek a lényege?
2022. nov. 30. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar az, hogy engedi? Írsz valamit a sok "szépségeeemmm😍" komment közé te is, ő meg le se tojja? Szerintem simán lehet hogy írsz valamit és elveszik a többi között, nem is foglakozik vele.

Pontosan ezért nem fogadja el a követésed sem, mert fogalma nincs ki vagy és nem is különösebben érdekli.

2022. nov. 30. 23:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy, sokkal komplexebb, az enyémek (voltak) a legkreatívabb kommentek.
2022. nov. 30. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ez nem párkapcsolat, hanem egy tapadós rajongó és egy idegen, akinek véges a béketűrése.
2022. nov. 30. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ja értem. Hűha. El tudom képzelni.

Szegény lány. Addig még ugye nem fajult a dolog, hogy privátban zaklatom és küldözgetek neki a farkad?

Nem akarja hogy kövesd, nyilván okkal. Engedd el.

2022. nov. 30. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

zaklatod* küldözgeted*

Egyszer nem olvasom vissza mit írtam.. 😃

Nekem nagyon az jön le, hogy fogalma nincs ki vagy csak próbálkozni akarsz nála.

Úgy látom, nem jön be neki a dolog úgyhogy inkább hagyd, mielőtt egy tiltást is kiharcolsz magadnak.

2022. nov. 30. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy jót szórakozik rajtuk, vagy egyszerűen jó reklám neki. Na meg kommentben nem írnál olyanokat, amiket priviben...
2022. dec. 1. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még mindig arról a 14 éves lányról van szó, akkor továbbra is azt mondom, hogy hagyd őt...
2022. dec. 1. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!