Ha az utcán meglátsz egy számodra kedves híres embert, akkor odamész hozzá?
Megtörtént, hogy egy boltban válogattam amikor belépett egy olyan személy akit nagyon tisztelek és a tévéből sokan ismerik.
Amikor észrevettem, automatikusan szélesen elmosolyodtam, mert jó volt, hogy egy üzletben van az akit ennyire kedvelek. Ezt ő is észrevette. Látszott rajta, érti, hogy minek szól a mosolyom.
Ennyi.
Ennél többet nem is akartam volna. Ő is vásárolni jött, nem azért hogy egy idegentől hallgassa, hogy őt a tévéből ismeri és juj de mennyire tetszik a munkássága. Ezt levette ebből a fél másodpercből.
Vannak akik szeretik ha "ismert emberek" és szinte el is várják, hogy rajongók dongják őket körbe. Aki őket kedveli az nyugodtan menjen is oda hozzájuk, azoknak az embereknek éppen ez a jó és az zavarná őket ha nem lennének rajongók akik leszólítják az utcán. a többieket viszont békén illene hagyni a civil életükben. Nyilván mindnek van olyan eseménye ami pont arra van, hogy ott lehessen velük is találkozni, fotózni, beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!