Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Már második alkalommal kerülök...

Már második alkalommal kerülök konfliktusba ismerőssel ilyen miatt. Tényleg ilyen kiakasztó ez a viselkedés tőlem?

Figyelt kérdés
Hogy ott állok valakivel mondjuk a munkahelyen vagy akárhol és beszélünk, aztán hirtelen arra jön egy ismerőse és egyből vele kezd el beszélgetni, amire én elkezdek türelmetlenkedni, pofákat vágni. Mert mégiscsak egy beszélgetés közepén voltam vele. De mégis én vagyok lecse*szve mindig. Tényleg ennyire rossz ez a viselkedés tőlem ilyenkor?
2022. nov. 29. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Igazából érthető. Tiszteletlenek. De ilyenkor fogni kell magad és otthagyni.
2022. nov. 29. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Amennyiben felnőtt vagy, igen, elég kiakasztó lehet ez a viselkedés. Teljesen természetes, hogy ha jön valaki, akit ismerek, akkor köszöntöm, váltok vele pár rövid mondatot, és aztán fordulok vissza a beszélgető partneremhez, vagy ha úgy alakul, hogy ott marad a harmadik fél, akkor bemutatom és feldobok egy új témát, amibe már az újonnan érkező is beszállhat.

Képzeld el, hogy te közeledsz egy jó ismerősöd felé. Attól, hogy beszélget valakivel, még csak ráköszönsz és megkérdezed minden rendben van e vele. Ő erre gyorsan válaszol és elköszöntök. Senki sem egy harmadik fél előtt fogja kibeszélni az életét. Két percet meg igazán a jó modorra lehet szánni.

Ha neked ez túl sértő, vagy érthetetlen, akkor a legjobb megoldás, ha inkább távozol ebből a szituációból, ahelyett, hogy leégeted magad és mindenki számára kellemetlenné teszed, csak azért mert te nem tudsz türelmesen és illedelmesen viselkedni.

2022. nov. 29. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy a beszélgetőpartnereid úgy érezték, hogy éppen befejeztétek a beszélgetést. Ha nagyon a közepén voltatok, akkor nem tudnak viselkedni.
2022. nov. 29. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem elegáns. Szerintem legközelebb mondd azt, hogy "akkor nem zavarok, sziasztok", csak jobb, mint ott állni mint egy ..sz és vágni a pofákat.
2022. nov. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!