Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leszokni a...

Hogyan lehetne leszokni a káromkodásról?

Figyelt kérdés

Írásban sokkal bővebben, szebben tudok fogalmazni, azonban szóban nagyon gyakori az, hogy mondok trágár szavakat, van amikor minden 3. szavam egy trágár szó, és a legtöbbször észre sem veszem.

Sokszor előfordul az is, hogy ha nem jut eszembe valaminek a neve azt is egy trágár szóval helyettesítem be. Néha ez szókincshiány miatt is bekövetkezik.

Az utóbbi kijelentésemre megoldás lenne-e az hogy elkezdjek olvasni könyveket? (Hallottak alapján az sokat segíthet)

2022. nov. 25. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy jól célzott bazdmeg-nek megvan a helye. Feszültséglevezetés nagyon jó módszere, nem az asztalt borítjuk fel, magunkban vagy másokban okozunk kárt, nincs baj vele. Pszichológiailag sem. Akik nem káromkodnak, és zavaró számukra, azokban a kiadatlan feszültség dolgozik, el sem tudják mondani valójában mi zavarja ilyenkor őket, de el nem tudom képzelni hogyan adják ki ami bennük van.

Itt nem az edukálatlan más szavakat nem ismerő emberekre gondolok, meg az olyan fiatalokra, akik inkább a menőzés miatt veszik át, de a b+, faxom, kurw@élet jól irányzottan teljesen normális.

2022. nov. 25. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
11, ez szép és jó, de ha elovlastad volna a kérdést, rájöttél volna, hogy itt nem feszültséglevezető káromkodásról van szó.
2022. nov. 25. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyjuk. Nekem nincs dolgom ezzel. Legyen úgy.
2022. nov. 25. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!