Miért csinálnak minden közösségben hülyét belőlem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl társasági ember nem is tudok úgy felszabadultan beszélgetni mint mások, mindig kifogok inkább egy embert akihez odamászkálok és próbálok kettesben vele beszélgetni. De mindig látom hogy a többieknek szúrja ez a szemét, furcsának tartják, zavarja őket. Ezt egyik közösségben ki is nyilvánították meg elhíresztelték hogy én zaklatom azt az embert, pedig nem is. Nekem miért nem lehet másokkal beszélni anélkül hogy a közösség többi tagja elkezdjen szörnyülködni ezen?2022. nov. 24. 04:40
1/6 anonim válasza:
Ne prolik között legyél.
Keress olyan közeget, ahol vannak valódi szellemi igények.
Mondjuk Magyarország csőcselék társadalmában ezt nehéz lesz megtalálnod.
2/6 anonim válasza:
Tudom a csapból is ez folyik de tényleg így van: le kell sz@rni mások véleményét. Nekem se könnyű néha, de ha mindig arra adsz, hogy a másik 20 nevét rajtad, vagy lenéz stb abba csak bele fogsz rokkanni. A lényeg az, hogy az egy ember bír téged, és kijottok. Az nár siker, hogy találtál valakit, akivel tudsz beszélgetni.
3/6 anonim válasza:
Tipikus áldozat vagy, külsőre és belsőre is. Önbizalomra lenne szükséged
4/6 anonim válasza:
“nem is tudok úgy felszabadultan beszélgetni mint mások,”
Ez a baj hogy ezt látják rajtad. És addig nem fognak nyugodni amíg meg nem változol. Én is ilyen vagyok! És gyakran kevernek nekem olyan helyzeteket hogy rákényszerítsenek a kommunikációra mindenkivel. Élvezik hogy ez nekem kellemetlen.
5/6 anonim válasza:
Mindenkihez legyen egy egy kedvea érdeklődö kérdésed. Az emberek szeretnek magukrok beszelni. Es le van tudva
6/6 anonim válasza:
Aha, mindenki hülye, csak te nem, te tökéletes vagy és ártatlanul közösítenek ki. Életszerű..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!