Nem akarok hangversenyre menni. Mit tegyek magammal? SOS
Mielőtt még bárki is leírná, hogy depis vagyok, meg ilyenek, elárulom, hogy nem. Igazából zongorára járok zenesuliba, amit amúgy szeretek is. Viszont borzalmasan izgulós vagyok, ha csak a mások előtt játszásra gondolok, görcsbe ugrik a gyomrom, és hányni tudnék. Elkezdek remegni, folyik rólam a víz, a pulzusom és a vérnyomásom az egekben... Az izzadás miatt csúszik az ujjam a billentyűn, remeg a kezem. Egyébként is kamasz korú, azaz rettenetesen szégyenlős vagyok. Mivel nem lesz félévi vizsga, "koncertet" kell adni a fél városnak kb., és ez mindenkinek kötelező. Én viszont ezeket a pillanatokat nagyon rosszul élem meg. Még videóra is veszik. 😖🤮🤢 Tudja a tanárom, hogy én ilyen izgulós vagyok. Ha beadnám, hogy beteg lettem, nem hinné el. Azt mondta, ha hőemelkedésem lenne is muszáj elmennem. 🤨 Viszont ha esetleg eltörném a kezem... Akkor nem tudnék zongorázni. A csuklómat vagy az ujjamat kell eltörnöm, azt a legkönnyebb. Már kipróbáltam a krumplis módszert, rácsaptam az ajtót, beleütöttem a falba, de nem akar eltörni. Nem mellesleg a tesiórát is utálom, így egy kis felmentés is jól jönne. Tegnap labdázás közben hátrahajlott a hüvelykujjam, de csak enyhén zúzódott. Most megint krumplival próbálkozom. Mit tegyek még magammal? Vagy valamilyen könnyen előidézhető, pár napig tartó, nem életveszélyes, és zongora/Tesi alól felmentéssel járó betegséget tudnátok ajánlani? Engem az sem érdekel, ha kórházba kerülök, még akár egy műtétet is bevállalnék ezért cserébe. (volt vakbélgyulladásom, tudom milyen, kibírható.) Ezért gondoltam valahogy szilánkosra törni a hüvelykujjam, mert az gipsz+műtét.
Ti mit gondoltok? Hogyan oldjam meg a helyzetet? A koncert december elején lesz.
10, counter-kérdés:
Szerinted elvégezhető-e egy iskola úgy, ha sosem vizsgázol és ezért mindig megbuksz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!