Szerintetek le tiltottak?
Két hete eszembe jutott egy lány akivel már egy éve nem beszéltem. Gondoltam vissza nézem a beszélgetésünket
Messengeren. És akkor láttam hogy a neve mellett nincs ott hogy mikor volt elérhető. Kíváncsivá tett a dolog ezért két héten keresztül minden nap
megnéztem és sosem volt elérhető valamit sosem írta ki hogy mikor volt elérhető. viszont a Facebookon meg tudom nézni a profilját.
Ráírni nem szeretnék, viszont fura lenne hogy egy évig nem kerestem erre ő letilt 😀.
Le lehet tiltani, hogy lássák, ha aktív vagy.
Én régóta megtettem, mert volt, aki egyből rámírt, ha csak ránéztem a Facebookra.
Mondták előttem is, hogy ki lehet kapcsolni az Elérhető funkciót, de megjegyzem, az elérhetőség jelzése a Messengeren koránt sem tökéletes, mert sokszor előfordul, hogy úgy jelez elérhetőnek, miközben meg sem nyitottam a Messengert.
Viszont van olyan is, akinél szintén nem ír semmit az elérhetőségéről, viszont ha elérhető, akkor azt kiírja.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Lehet rá kéne írnom, akkor 100%ban biztos lehetnék, de 1év után már nincs pofám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!