Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azokat a férfiakat, akik nemi...

Azokat a férfiakat, akik nemi erőszakot követtek el miért nem kasztrálják plusznak a börtön mellé? Miért csak börtön jár?

Figyelt kérdés

2022. nov. 23. 15:57
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
73%
#13 van ahol van halálbüntetés. mennyire rettenti el a bűnözőket?
2022. nov. 23. 17:23
 22/59 anonim ***** válasza:
37%
#15 jajaja. rádfogjuk hogy erőszaktevő vagy. mire kiderül, hogy mégsem már legálisan kivontunk a forgalomból örökre
2022. nov. 23. 17:25
 23/59 anonim ***** válasza:
25%

#20 így is nagyon könnyű tönkretenni egy férfit. hány válásnál vádolja meg az anya, és az anyja hogy az apa szexuálisan abuzálta a gyereket? aztán bizonyítsa be az apa, hogy mégsem. közben már meghurcolták

többieknek:

szóval oké a vérszomj, de azzal is kell számolni hogy ezzel vissza fognak élni

2022. nov. 23. 17:31
 24/59 anonim ***** válasza:
47%
#17 Ha legális lenne, örömmel megtenném. Ha tudják hogy mi a büntetés érte, és mégis megteszik, azzal önként vállalják a halált, tehát engem semmiféle felelősség nem terhel emiatt. És tudom hogy jót teszek, mert az ilyen emberek csak ártanak, a puszta létezésük is egy hiba a rendszerben, amit korrigálni kell.
2022. nov. 23. 17:33
 25/59 anonim ***** válasza:
84%
#25, te csak azért nem lopsz, mert bűncselekmény? én például ha nem büntetnék, pl háború alatt, sem erőszakolnék meg senkit, mert nem vinne rá a lélek
2022. nov. 23. 17:37
 26/59 anonim ***** válasza:
79%
#25 örömmel? te javítod a hibákat? nem vagy te pszichopata? még azelőtt menj el pszichológushoz mielőtt elkezded a társadalom gyógyítását, de tényleg
2022. nov. 23. 17:41
 27/59 anonim ***** válasza:
28%

Frusztrált, beteg nők fantáziálnak ilyenekről, erre van a bíróság, a szociális szféra, hogy megoldja a problémákat.

Csak vannak nem kevésbé beteg emberek is, akik arra élveznek, ha férfiakat kasztrálnak, ölnek, csonkítanak...

Menj el pszichológushoz, ha bajod van.

2022. nov. 23. 17:49
 28/59 A kérdező kommentje:

28. Nem fantáziálok erről, csak megkérdeztem. Nem kéne mindenféle összeesküvés-elméletet legyártani, csak azért mert feltettem egy kérdést.

Ha a kasztrálás nem válik be, a nemi erőszakot hogyan lehet megállítani?

2022. nov. 23. 17:54
 29/59 anonim ***** válasza:
73%
#28 Ja, persze. A bíróság megoldja. Nézz utána, hány férfi erőszaktevő sétált ki a bíróságról büntetlenül, csak azért, mert "jaj még előtte az élete "tönkretenné a karrierét ha most börtönbe zárnánk" "igazából a nő provokálta ki" "nem volt egyértelmű, hogy nem akarja az áldozat". De ja, majd a bíróság megoldja...
2022. nov. 23. 17:55
 30/59 anonim ***** válasza:
26%
van ennek szakirodalma, nem vagyok kriminálpszichológus
2022. nov. 23. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!