Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért esnek rosszul nekem...

Miért esnek rosszul nekem ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Aki Facebookon népszerű, az az életben is az. De én se az életben nem voltam sose népszerű, a neten se. Vannak ismerősök, akiknek én írtam pl. szülinapra, de ők nem írtak vissza, de annak akik népszerűbbek, azoknak visszaírtak. Ez akkor tök szarul tud esni, hogy miért pont nekem nem ír vissza az az illető, akinek kedvességből írtam. Vagy én valakit lájkolok, de nem lájkolna vissza.

Itt nem a képekről van szó, mindegy milyet teszek fel, ha egy népszerű ember egy rosszabb minőségű képet tölt fel, akkor is sokan lájkolják.

De ilyenkor azt gondolom hogy x embert, miért ne lájkolnák többen, mikor bennem semmi értékelni való nincs. De olyanon is elszoktam gondolkodni, hogy az egyik volt tanáromnak miért csak én nem vagyok ismerőse, a többi volt osztálytársam miért az ismerőse.

2022. nov. 22. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A múltadban lévő traumák miatt esik rosszul. Mert ismerős a helyzet valahonnan.
2022. nov. 22. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Van olyan ismerősöm, aki a Facebookon népszerű embernek tűnik sok baráttal. Ehhez képest állandóan panaszkodik, hogy az összes barátja lelép, alig van valakije, azok után is ő szalad.
2022. nov. 22. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is agyaltam már ezen.

De mondjuk én betudom annak, hogy 1 évben 2x történik valami a facen, profil képet cserélek (1-2 évente), meg amikor születésnapomon felköszöntenek.

Ha megnézed akik ott élik az életüket, minden sz*rt is kiraknak, hogy hol mikor vannak azoknak pörög a like meg minden. Szerintem ez azért van mert látják, hogy milyen “eseménydús”, pörgős az élete az adott illetőnek és ezáltal “menő”, az emberek meg mindig e felé húznak.

(Tudok olyat aki 1 hétvége alatt elmegy 5 helyre csinál 100 képet és 3-4 hónapig teszegeti fel, mintha mindig menne valahova és hogy neki milyen jól megy jó élete van, közben meg az utcára is alig lép ki).

Amíg én is nagy közösségi életet éltem kiraktunk mindent haverokkal, hogy merre megyünk éppen addig ömlött a like, a komment az ismerősnek jelölés stb.. Amióta nem ezt az életvitelt csinálom azóta kb. semmi.

Szal ne izgul ezen, vannak emberek akiket csak addig érdekelsz a közösségi platformokon amíg látják, hogy pörögsz és hátha tud általad kicsit jobbnak tűnni.

(Pl. Kirak egy csaj egy képet agyon dicsérik a pasik, a barátnője meg odaírja aki a képet csinálta, hogy “ki volt ez a jó fényképész?”.)

2022. nov. 22. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!