Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legdurvább dolog amit...

Mi a legdurvább dolog amit megtennél egy millió forintért?

Figyelt kérdés
Persze manapság már annyira nem nagy összeg, de annak akinek nem nagyon van pénze ez is óriási összeg. Te mit adnál érte? Mi az amit feltudnál ajánlani és még megéri számodra? Névtelenül vagyunk szóval bármit írhattok.

2022. nov. 20. 20:57
1 2 3
 21/30 Metionin ***** válasza:
65%
19. Egyszer instán gyanútlanul kiraktam egy képet a balettcipős lábamról és amikor legközelebb pár nap múlva felmentem vagy 60 üzenet várt random fickóktól, hogy ilyen meg amolyan lábas képem van-e, nem csinálnék-e nekik és hogy ezért fizetnének. Csak lestem aztán fel lettem világosítva, hogy ilyen biznisz létezik és sokan ebből élnek. Amikor levettem inkább a képet, le lettem hülyézve a haverok által, hogy miért nem küldtem nekik, dőlne a lé :D na ezért írtam a lábas képet, mert ez jutott eszembe. Amúgy itt gyakorin is voltak egy időben lábfétisesek, biztos van köztük, akiknek pont a te szőrös lábad tetszene :D
2022. nov. 20. 22:24
 22/30 anonim ***** válasza:
42%
Drogot árulnék. Majd gyorsan elinnám a millát. Mielőtt a zsaruk elfognak.
2022. nov. 20. 22:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Lefeküdnék egy férfival 10-szer, vagy 10 férfival egyszer, de csak ha azonnal megkapnám a pénzt, mert akkor rögtön el tudnék költözni és új életet kezdhetnék egyedül.

(Van most "párom", de nagyon boldogtalan vagyok és menekülni szeretnék, de anyagiak miatt ez hosszú hónapokig nem lehetséges, amíg tisztességes munkával összeszedem a pénzt.)

Talán ennyit megérnék a férfiaknak, mert a szexben mindig odaadó voltam, és nem volt még rám panasz.

Más kérdés, hogy úgysem tenném meg, inkább szenvedek még úgy fél évet, aztán költözök.

2022. nov. 20. 23:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Szex
2022. nov. 20. 23:28
 25/30 anonim ***** válasza:

Sulis koromban 300 ezerből álmaim gépét összeraktam volna, most egy videokártya kerül ennyibe. Még egyetemista koromban arra emlékszem, hogy valami 150-200 m2 áron voltak hirdetve a belvárosi vagy ahhoz közeli lakások. 6-8 millió volt egy lakás, 1 millió konkrétan önerőnek elég lett volna.

Most meg? 30-40 milliótól indul egy szaros panel, ha igényesen akarod felújítani az 8-10 millió és akkor az nem a színarany padló kategória.

1 millióból korrekt autót lehetett vásárolni, most használtan 3-4-től indulnak az újak meg lassan 10 alatt nem lesznek.

2022. nov. 20. 23:38
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tekintve hogy igazából még csak másfél havi keresetem is több mint 1 milla, túl sok mindent nem vállalnék érte.

Diákként tényleg nagy pénznek tűnt ez nekem is, diákmelóból meg ösztöndíjból összespórolni tényleg nehéz volt ennyit. Mondjuk akkor még bőven ezer forint alatt meg tudtam ebédelni, most meg ez háromszor annyi...

Hát nem is tudom, mit vállalnék be érte. Semmilyen túl komolyat vagy megszégyenítőt nem, az biztos. Esküszöm semmi komoly nem jut eszembe. Mondjuk nem innék alkoholt, nem cigiznék, nem ennék csokit, chipset stb. egy fél évig... Mondjuk ezt ingyen is megcsinálhatnám és még előnyömre is válna.

2022. nov. 21. 00:17
 27/30 anonim ***** válasza:
Megalázó és kínos dolgok nagy részét bevállalnám. Már annyi ilyen helyzetben volt részem, és annyit görcsöltem miattuk, hogy kihalt belőlem a szégyenérzet.
2022. nov. 21. 03:08
 28/30 anonim ***** válasza:
50%
10millió forintért sem tenném meg a ledurvább dolgot főleg ha azzal saját magam is megalázom nem hogy 1millió ft-ért.
2022. nov. 21. 13:11
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Akár 2 szombatot is dolgok ennyiért
2022. nov. 23. 20:31
 30/30 anonim ***** válasza:
#29 *dolgozok
2022. nov. 23. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!