Mi a legdurvább dolog amit megtennél egy millió
forintért?
Figyelt kérdés
Persze manapság már annyira nem nagy összeg, de annak akinek nem nagyon van pénze ez is óriási összeg. Te mit adnál érte? Mi az amit feltudnál ajánlani és még megéri számodra? Névtelenül vagyunk szóval bármit írhattok.
Viszonylag jól kinéző 50es nőkkel szexelnék osztrákoknál.
26f
2022. nov. 20. 21:26
12/30 anonim válasza:
Szavaznék az ellenzékre (bármekkora baromarc is legyen a jelöltjük)! Úgyis nyer nélkülem is a Fidesz. :)
2022. nov. 20. 21:30
13/30 anonim válasza:
Bejárok dolgozni 2 egész hónapig, szerintem ez elég kemény. Amúgy 1 millió semmi, esetleg valami maszek (legális) munkát elvégeznék érte. Vagy nem, mert 1 millióval semmivel nem lennék előrébb.
2022. nov. 20. 21:35
14/30 anonim válasza:
#11: ...és te azt hiszed, fizetnek majd érte 1 milliót? :D
Az 50 pluszos prostikra hatalmas a kereslet és többnyire fiatal srácok a kuncsaftjaik, akik imádják a MILF-eket. Nem hiszem, hogy rád lennének szorulva...
2022. nov. 20. 21:39
15/30 anonim válasza:
Dolgoznék 1 hetet valamelyik jól fizető kliensemnek. Nagyjából most ez van.
2022. nov. 20. 21:40
16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ^^
Van a kezem között egy millió készpénz és elgondolkodtam rajta, hogy én mikor sulis voltam és nem volt semmi pénzem, hogy örültem volna ennyinek.
Vicces, hogy idősebbként már milyen jelentéktelen összeg. Senki nem csinálna érte semmit kb. A legnehezebb amit írtak az egy hétig nem evés csak víz ivás. Kíváncsi lennék a mai sulisokra is. Ők még úgy értékelik e ahogy én régebben. 😁
2022. nov. 20. 21:49
17/30 anonim válasza:
Megcsinálnám a matekleckét.
2022. nov. 20. 21:54
18/30 Metionin válasza:
16. Én sulis koromban el sem tudtam képzelni az összeget. Akkor 5 millióért még házat vettél vidéken egyes falvakban.
2022. nov. 20. 21:56
19/30 anonim válasza:
A gyakoris lányok azt hiszik az incelek miatt h a testük ér ennyit h egy képet lasson valaki róla?
Én is küldök a szoros lábamról egy képet nagyon szivesen
2022. nov. 20. 22:14
20/30 anonim válasza:
Ezek szerint az ellenzékre még 1 millióért sem érdemes szavazni. Elfogadom! :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!