Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa ha ez valakinek kínos...

Furcsa ha ez valakinek kínos volt egy pékségben és azóta nem is jár oda már?

Figyelt kérdés
Egy ideig naponta vett ott egy dobozos kakaót és ezt az eladók megjegyezték hogy minden nap ugyanazt veszi, aztán emiatt egy nap amikor ment a szokásos kakaót megvenni, ingyen odaadták neki mondván hogy ajándék mivel minden nap jön. És ez neki kínos volt, azóta nem is jár oda. Ez furcsa?
2022. nov. 20. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem, hogy számára miért kínos ez, szerintem aranyos.

Nekem is van egy kedvenc kávézóm, ahol amikor köszönök, már elkezdik készíteni a szokásos rendelésemet és egy kedvenc pékségem, ahol szintén tudják, hogy mit szeretnék. (Néha kölcsönösen "meglepjük" egymást, a nagyon jó vevő-eladó viszony nyomán.)

2022. nov. 20. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kínos lenne. Mert úgy éreznem hogy ha még oda megyek akkor úgy venné ki hogy elvárom a potyázási lehetőséget. Talan jobb lett volna ha mondjuk karácsonykor jár neki mellé egy extra péksüti vagy ilyesmi.
2022. nov. 20. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Én sem örülnék neki. Már azt sem szeretem, ha megismernekés előre kérdik hogy a szokásos szendvicset kérem-e
2022. nov. 20. 12:58
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is kellemetlen lett volna. Amugy sem szeretem ha megjegyeznek. Nekemnmar az kellemetlen.
2022. nov. 20. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kínos lenne, hiába jóindulatból adtak ingyen azt a doboz kakaót.
2022. nov. 20. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Igen én is utálom ha megjegyeznek. Akár boltban is.
2022. nov. 20. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát pedig, kedves 2-5 válaszolók, meg kell tanulni a kedvességet elfogadni! Nincs abban semmi rossz, az jó. Szabad ám örülni a mások figyelmességének, viszonzás nélkül! Senem szégyen, senem bűn. Neki örömet szerzett a saját kedvessége! Nagy baj, ha ez szégyenérzetet kelt!
2022. nov. 20. 13:04
 8/13 anonim ***** válasza:
22%
A kedvesség is lehet határátlépés. A kedveskedőknek meg kéne tanulniuk mások határait tiszteletben tartani. Van, aki nem tart igényt idegenek kedveskedéseire. A kedvesség intimitást feltételez. Nem, nem kell megtanulni elfogadni mindenki és bárki kedvességét.
2022. nov. 20. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is kellemetlen lenne

Mondhatta volna hogy mivel mindig idejársz hagy hívjunk meg most mi, mert már szinte törzsvásárló vagy

És akkor van döntési jogod hogy elfogadod vagy kifizeted

Én amúgy úgy éreztem volna hogy ezt hiszi rá vagyok szorulva

Bár nyilván akkor nem járnál oda minden nap..

Menj inkább pennybe vagy máshova venni

Ott nem nagyon tartják számon ki mit vesz

És még ott olcsóbb is lesz :D

2022. nov. 20. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen szintű kedvesség nem határátlépés, pláne nem intimitás egy zsemle. Ilyen alapon ne adjuk át a helyet a buszon vagy ne segítsünk a csomag cipelésében. Nagyon szomorú magyar valóság - azért vagyunk ilyen depressziósok - ahol a kedvesség bűnnek számít! Ismétlem: tanuljunk meg elfogadni! Higgyünk abban, hogy a világ jóindulatú. Ugyanis ettől élhető, nem a morcos, elidegenedett fejektől!
2022. nov. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!