Gonosz vagyok mert nem mentem el az apam temetesere?
Alkoholista volt egesz eleteben, soha egy szelet kenyeret sem adott a csaladjanak. Egesz eletemben gyotrodni kellett miatta, felni hogy most ki fogja megverni, most mikor fog haza jonni verekedni anyaval es kotekedni velunk..
Nagyon nagyon szenvedtunk miatta. Semmi oromot nem okozott az eletunkben, csak szenvedest.
Jo par eve elvaltak anyaek, o elte az eletet soha nem hivott, en sem ot, nyugtunk volt vegre. Orultem hogy nem tudok rola semmit, es nem kell idegeskednem.
Meghalt, nem vettem reszt az intezkedesben, en nem tekintem az apamnak, a rokonai temettek el.
Nem mentem el a temetesre, mert nem akartam tovabb stresszelni, meg hallgatni a rokonait hogy milyen gyerek vagyok en, a rokonaival sem talalkoztam mar vagy 15 eve.
Igy ismeretlenul megkerdezem toletek, a leirtak alapjan gonosz vagyok amiert nem mentem el vagy ertheto?
Az ő bajuk, majd belenyugszanak, ha nem, az az ő bajuk.
Az álszentséget, a színészkedést a temetéseken én se támogatom.
Olyanokéra el sem szoktam menni, akik nekem nem voltak fontosak az életben (legyen szó rokonról vagy barátról, akárkiről), holtuk után sem lesznek már fontosabbak.
Ez olyan mint amikor flexelésből/ képmutatásból meghívnak egy esküvőre 200-300 embert
És csak 80 al tartják a kapcsolatot
Biztos hogy nem hívnám csak aki igazán fontos
Ha megsértődik ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!