Elmenjek barátnőm mamájának a temetésére?
Két hét múlva lesz barátnőm nagymamájának a temetése. Ő engem már nem ismert meg, a szülők is csak egyszer láttak, akkor még nem voltunk együtt. Nyílván ott lesz a család nagyja is, akik meg még a létezésemről se tudnak. Ahogy csak tudok ott vagyok barátnőm mellett, támaszt nyújtok felé. Megkérdeztem, hogy elkísérjem e a temetésre, azt mondta nem tudja, örülne ha ott lennék de azt sem akarja, hogy ilyen szomorú eseményen ismerjem meg a családját, rám bízza a döntést.
4 hónapja vagyunk együtt, a környezetemben élőket is megkérdeztem erről, volt aki azt mondta menjek, volt aki ne, támogatni szeretném barátnőmet, de lábalatt se akarok lenni.
Szerintem menj el.
Láb alatt nem leszel, valójában senki nem fog veled foglalkozni. Egy temetésen sokan nem ismerik egymást, hiszen innen-onnan jönnek rokonok, ismerősök stb.
4-es, én is rákérdeztem nála mit szeretne, azt mondta nem tudja. Most az elkövetkezendő 2-3 hét eleve zsúfolt lesz neki és még rájön ez a temetés is. Sok mindenben segítkezik, hisz közeli hozzátartozók már csak ők maradtak, ahol élnek, többiek mind 100 km-en kívül. Még a temetés után vissza lesz a gyakorlata és két beadandója, de előtte is kell ide-odamennie. Ha vége lesz minden herce-hurcának akkor fog kitörni belőle minden, akkor ott leszek mellette. Sírni sosem láttam, olyan, mintha meg se hatná, pedig nyílván nincs így.
Még az jutott eszembe, hogy a bátyjától is kérek tanácsot, ő azért 3 alkalommal már látott, fogjuk rá, hogy "ismer".
Mindenképp illene menned. Még ha nem is ismerted az elhunytat, a barátnődet akkor is kísérni kéne, akár ismered a családját, akár nem.
Az meg, hogy ne ilyen körülmények között ismerjenek meg... Az csak jó ha látják, hogy nem csak akkor vagy a lánnyal, mikor vízszintesen kell produkálni, hanem akkor is, mikor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!