Hány évesen volt/lesz a legjobb időszakod?
22-27, egész konkrétan.
Akkor még jàrtam a fősulit, a munkàt is élveztem, meg a végére egy kapcsolat is összejött.
6-10 évesen. Szüleimnek elég jól ment a rendszerváltás után egy ideig. Mindenünk megvolt, utazgattunk, külföldre is, strandokra, fürdőbe jártunk. Néha be is villant, amikor egy-egy éjszakán hazafelé tartottunk valahonnan és a csillagos eget bámultam a kocsiból, hogy ennek bizony egyszer vége fog szakadni. És vége is szakadt, ráadásul nem sikerült túl puhára a földetérés: szüleim totál csődbe mentek, engem meg pucér s-gel raktak ki az életbe, amint elértem a 18 éves kort :D
Ettől függetlenül a 18-25 lehetett volna még egy ennél is jobb korszak, ha nem cseszem el, de én összejöttem egy lelki nyomorék anyucipicifia kis hülye p-csel, és hagytam, hogy tönkretegye a legszebb éveimet. Míg más bulizott meg élete a világát, én azzal töltöttem a szabadidőmet, hogy a lelki problémáit ápolgassam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!