Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tavaly óta dolgozok de nem...

Eger macska kérdése:

Tavaly óta dolgozok de nem birom ezt, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
1 éve vegeztem kőműves és burkoló szakmával 1 éve dolgozok benne de nem birom, régen suliba sok lány volt, voltak havejaim meg tisztán voltam állandóan lányok közelébe voltam hülyéskedtünk stb. Mostmeg kollégákkal vagyok akik állandóan csak a munkáról beszélnek hiába vagyok tele penzel pedig régen mindig ezt akartam de nem vagyok boldog mint a suliba szegényen... Mostanra alig találkozok lányokkal meg az 1 hétből 5 napot dolgozok nem látom a világot mint mikor eddig suli után hazaertem mentünk a városba stb. Mire hazaérek 18 ora es kedves se nincs semmihez
2022. nov. 14. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos ilyen a felnőtt élet...

Minimum 4.5 millióan így élünk, napi 8+ órás munkából.

2022. nov. 14. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Menj el hímprostinak és egész nap lányokozhatsz.
2022. nov. 14. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nagy része heti 5 napban 8+ órát dolgozik.

Üdv a felnőttek világában.

2022. nov. 14. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a várva várt felnőttlét végtelen sivatagában. Itt nem a lányokról, meg a bulizgatásról szól az élet.. hanem a végetlen munkáról. hisz a munka boldoggá tesz? Nem hallottad még ezt a kifejezést?

Neked legalább meg van a lehetőséged, hogy vállalkozz.. és akkor dolgozhatsz napi 4-6 órát is. Akkor is jó pénzed lesz belőle amiből meg fogsz tudni élni. A többségünknek nincs meg ez a lehetőség.

2022. nov. 14. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha vállalkozó lesz napi 12 is le kell nyomni. Én irodában dolgozom de van elég időm, sajnálom a szakmunkásokat.
2022. nov. 14. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Udv a melos eletbe. Bele lehet jonni amugy. Ne punnyadj be meg ragadj be otthon ha nem melozol. Talalkozz regi haverokkal meg jarj edzeni pl. Ugy lehet csajozgatni plusz kozbe neten is mehet
2022. nov. 14. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

Menj el tanárnak!

Azok a napi 4 órás "munka" ellen is tűntetnek !

2022. nov. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!