Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem vagyok budapesti mégis...

Nem vagyok budapesti mégis mindenki belőlem akarja kiszedni az útvonalat?

Figyelt kérdés
Minden héten megfordulok Budapesten, a főbb csomópontokat viszonylag ismerem, meg persze azt a környéket, ahova járok. 4-6 villamos vonalán figyeltem meg (ideértve a megállókat is), hogy egytől egyig mindenki engem talál meg, hogy hol lehet itt jegyet venni, hogy kell jegyet venni, hogy juthat el a Keletiig, hol van ez meg az. Nagyon szívesen segítek, ha tudok, csak nem tudom megérteni, hogy az illető elmegy egy rakat ember mellett és pont mindig engem talál meg (megállóban és villamoson is inkább hátrébb szoktam megállni). Rá lenne írva a homlokomra valami, amiről nem tudok vagy mi ennek az oka? Te milyen megfontolás alapján választasz, hogy kitől kérsz segítséget? (Mert én a közelemben állók közül szoktam választani.)

2022. nov. 12. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos baratságosan nézel ki, kedvesnek, jó a kisugarzasod vagy szép lány vagy
2022. nov. 12. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam.
2022. nov. 12. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
addig jó, amíg útvonalat szeretnének csak tőled megtudni, nem "egy cigit buszjegyre"
2022. nov. 12. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is a Keletit kérdezték ma. :D
2022. nov. 12. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Akiktől én segítséget szoktam kérni azok általában fiatal lányok. Lányként kevésbé érzem magam feszélyezve, ha egy lányt szólítok le vagy fordítva.

Pasit akkkor szólítok le, ha nagyon kedvesnek tűnik vagy ott van mellette egy lány.

2022. nov. 13. 06:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős :D Sosem éltem Budapesten, csak fel szoktam

járni programokra. Minden egyes alkalommal megállít valaki (idősebbek, fiatalabbak, magyarok, külföldiek), hogy hol találja ezt és ezt, melyik megállónál kell leszállni, merre kell menni stb. Meg szoktam próbálni segíteni, de mivel én sem vagyok ott ismerős nem mindig sikerül :D

2022. nov. 13. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is meg szoktak találni. Azt keresik, akivel a szemkontaktust felvehetik, aki hajlandó válaszolni. Rutinos pestiek levegőnek néznek szinte mindenkit, nem is válaszolnak. Mindig céltudatosan mennek a dolgukra, láthatóan el vannak foglalva valamivel.
2022. nov. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!