Mit gondoltok arról, amikor egy meghívott pár egy esküvőre 20.000 Ft-ot ajándékoz és egy olyan üdvözlőkártyába teszik, amit szándékosan nem írnak alá?
Figyelt kérdés
Ismerősi körömben történt, nekem van véleményem róla, viszont kíváncsi vagyok a másokéra!2022. nov. 9. 14:51
41/41 anonim válasza:
34,37
Nyugaton ez úgy meg hogy meghívják a vendégeket vacsorára és hozzá egy italra, tehehát 1 db italra. Minden ital ami e felett van azt a vendég fizeti, plusz nászajándék. A borítékadás nem tudom hogy megy, tehát hogy illik e név nélkül pl. Itthon én úgy tudom sokan csinálják név nélkül. Bevallod én akkor is név nélkül adnám (ha rajtam múlna és nem a fejemen) ha 100 ezret adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!