Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, mit csinálnál...

Fiúk/férfiak, mit csinálnál ha egy nő/lány pofonütne téged?

Figyelt kérdés

Vissza ütnél, vagy csak néznél és hagynád magad?

Az apám ezt kérdezte tőlem.. és nem tudtam hogy erre hogy reagálnék... de azt mondtam megvédeném magam ha támadás érne. hogy ne legyek szégyenbe előtte..

Ő azt mondja úgy kell visszaütni hogy az álla is törjön el.

De nekem ez nem férfias vagy nem tudom, de az is gáz hogy hagynám magam egy lánynak :/

Meg a lányok is ugyanúgy emberek, egyenlőség meg minden értitek..

2022. nov. 9. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De ha mások is jelen vannak, férfiak/fiúk stb, az nem lenne szégyen hogy megütni egy lányt mások előtt? Ha meg nem ütnék vissza akkor meg az lenne a szégyen.
2022. nov. 9. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Engem eddig először és utoljára egy putris cigányasszony ütött meg, én is meglepődtem a dolgon, mert kb semmi nem indokolta a helyzetet.

Kicsalt tőlem 10 ezer Forintot, kértem vissza, erre jött egy másik boszorkány, és pofánvert.

Csak néztem. De az egy ilyen kultúra.

2022. nov. 9. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem ütnék vissza, hanem elkapnám az orrát, két ujjammal jól összeszorítanám és 90 fokot csavarnék rajta.

Nem ütés, de legalább úgy tud fájni.

2022. nov. 9. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
A #3. -nak van igaza
2022. nov. 9. 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

#13:

Ja, csak közben nehogy kinyomja a körmeivel a szemed. Ha valaki elkapná az orrom, tuti kinyomnám a szemét hirtelen, szóval lehet itt szájaskodni, de ne hidd, hogy te csakúgy csavargathatod bárkinek a nóziját.

2022. nov. 9. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Pontozzatok le. Az én alaptermészetemmel azonnal visszaütnék. Akár egy 120 kilós boxolónak is, hiába az lenne az életem utolsó mozdulata. Akár egy 40 kilós nőnek. 32 éve élek a feleségemmel, még sosem verekedtünk. Van egy felnőtt lányom, kicsinek talán egyszer a hátsójára csaptam. De , most az asszony pofon csapna, autómatikusan visszaütnék. Ilyen vagyok.
2022. nov. 9. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Attól is függ, milyen erővel is mi célból ütne pofán. Ha mondjuk valami illetlent mondtam és egy darab pofont kapnék érte, nyilván eszembe nem jutna visszaütni, maximum mosolyognék rajta egyet. Ha viszont valaki szó nélkül elkezdene teljes erőből pofozni, nyilván védekeznék, nem érdekelne hogy nő az illető.
2022. nov. 9. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

Egyideju balegyenes.

Reflexbol vedem az arcom fele iranyulo mozdulatokat. Meglatszik a tiz ev kuzdosport,koztuk a klasszik box.

Ha utes er,elborul az agyam es tamadom,amig nem torik vmije. Edzesen is ez volt. Nagyon bejott az edzonek.

N

2022. nov. 9. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha egy egynél leáll, semmit. Ha rám veti magát, értelemszerűen védekezem. Megkérdezném miért csinálta, megbeszélném vele, vagy ha jogos, hagynám annyiban.
2022. nov. 9. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki adja. Ha olyan, akit szeretek, semmiképpen nem adnám vissza. Ha egy idegen, úgy, hogy okot nem adtam rá, azt ellökném vagy ha nem nyugszik, lefognám, a kezét hátra csavarva, de úgy, hogy ne sérüljön meg.
2023. jan. 29. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!