Nem állja meg a helyét a kijelentés?
Figyelt kérdés
Kivagyok mikor valaki azt mondja "egy sikeres férfi mellet mindig áll egy nő". Sir Isaac Newton, lewis Caroll, Andy Warhol mind szüzen haltak meg. Nem egy nő miatt lettek sikeresek hanem a tehetségük, eszük stb miatt! Bírom mikor emberek túl romantizálják az emberi kapcsolatokat..2022. nov. 8. 20:09
1/5 anonim válasza:
A mondás helyesen:
"Minden sikeres férfi mellett van egy nő.......aki igen jól él a pasi pénzéből."
2/5 A kérdező kommentje:
Így máris életszerűbb.
2022. nov. 8. 20:18
3/5 anonim válasza:
Kérdés hogy mit értünk siker alatt?
100+ év után beszéljenek rólad az iskolában, vagy a jelenlegi életedet boldogan meg tudd élni? Utóbbihoz bizony kellenek egészséges, tartalmas emberi kapcsolatok...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs sok, mindig 1 barátot tartottam magam mellett hosszú ideig, jobb 1 valaki akivel valóban szoros kötelék van mint 10 fős brigád akik amúgy hátrahagynak a bajban.
2022. nov. 8. 20:43
5/5 A kérdező kommentje:
Legalábbis én nem mennyiségben hanem minőségben mérem a barátokat.
2022. nov. 8. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!