Az milyen érzés lehet ha valakire rásoroznak géppuskával?
Figyelt kérdés
Éles lőszerrel, például 15-20 méterről egy AK-47-es teljes tárát (30 lövedék) rálövik valakire nyaktól lefelé és térdtől felfelé tehát nyakat fejet nem ér a lövés.
Vajon milyen érzés lehet, mit fog fel belőle az illető és milyen gyorsan áll be a halál? Olvastam egyszer olyat is hogy a lövedékek nagyerejű becsapódásától azonnal elájul az ember ez igaz lehet?
2022. nov. 8. 19:43
11/14 anonim válasza:
Hát én úgy képzelem el, hogy 1-2 másodpercig erős ütéseket érez a testén. De utána meghal, szerintem nem a legkínzóbb halál, mert elég gyors. De borzasztó attól függetlenül, nem azt mondom, hogy a legjobb halál.
12/14 anonim válasza:
Ebből látszik hányan semmit nem tudnak az agy működéséről, sokk ide vagy oda, míg a keringés nélkül teljesen leáll az agy néhány perc pokoli kín vár az illetőre.
13/14 anonim válasza:
Az első pár lövés akkora fájdalmat okoz, hogy sokkot kapsz tőle és ha nem is halsz meg, elájulsz.
14/14 anonim válasza:
Az olyan hogy érzed ahogy lőnek, kis szúrások és érzed ahogy a meleg vér folyik a testedből.
Legalábbis amikor ilyet állmodtam így történt. :)
Állmomban páncéltörö lövedékkel is lelőttek. Volt a hátamban egy nagy lyuk, melegem volt, de amúgy jól voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!