Nem idegesítőek a piaci árusok?
Állandóan kiabálnak, próbálják az emberekre ráerőltetni az arújaikat. Ha már elsétálok előtte is odaszól hogy mi mennyiért van nála, meg hogy milyen jól járok ha nála vásárolok. Holott egyáltalán nem érdekel a portékája.
Ki hogy van vele? Engem nagyon idegesít az ilyen.
Pont ezt szeretem bennük, hogy lelkesek, élvezettel végzik a munkájukat!
Miért, az jobb, mikor az eladónak egy hiper - vagy szupermarketben "De utálom ezt a sz...rt csinálni! Na, de jó... Ez is megint felvásárolta az egész boltot..." feje van...? Mikor látod rajta, hogy elege van az egészből, ki van égve és morog, ha csak nagy pénzed van...?
Volt egy kis kínai volt, ahol elég gyakran megfordultam. Ott volt egy nagyon kedves, lelkes fiatal lány, aki mondta is nekem, hogy ő nagyon szeret ott dolgozni és nagyon szereti csinálni!
Már 6 éve is ott volt, mikor először jártam ott. Egyszer csak meglepve tapasztaltam, hogy eltűnt sajnos... Kár érte, mert mindig lelkes, vidám volt és szívesen segített!
Értem, nade miértnem lehet úgy, hogy kiírja az árakat, megnézem milyen az áru, aztán ha akarok kérek tőle információt róla.
Engem akkor is idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!