Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon más...

Mit tegyek ha nagyon más életet képzeltem el magamnak ami most van?

Figyelt kérdés
És nem tudok rajta változtatni.
2022. nov. 5. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Hinyje, hát ezzel én is így vagyok. Nem csinálok már semmit, sodródom az árral. Ez nem egy jó tanács.
2022. nov. 5. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
És miért nem tudsz változtatni...??? Saját kezedben a sorsod!
2022. nov. 5. 17:32
 3/10 A kérdező kommentje:

2 Kurvára nem.

Gyerekként meg annyira sem.

Arról meg ne is beszéljünk hogy genetika és hasonlók. De nem is értem minek magyarázkodom.

2022. nov. 5. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Megint kiírtál egy rébuszos kérdést, nulla konkrétummal.

És még neked áll feljebb...

Ha nem akarsz magyarázni, akkor ne is írj ki kérdést. Mert semmi értelme.

Csak nyilvánosan siránkozni akarsz.

2022. nov. 5. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező megértelek én is hasonló cipőben vagyok, vannak olyan dolgok amiken, egyszerűen nem tudsz változtatni.

"Saját kezedben a sorsod"

Na ez meg egy közhelyes baromság.

2022. nov. 5. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

5: kifogásgyárosok szokták ezt közhelynek nevezni...

De engem mondjuk hidegen hagy, hogy 7/24 siránkozik bárki is, hogy mindenki más hibás, csak ő nem, ha úgy alakult az élete, ahogy.....

2022. nov. 5. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Dehogy hagy hidegen. Itt osztod az észt, direkt nem reagáltam már előző válaszodra sem. Vedd észre magad.
2022. nov. 5. 17:57
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ezzel szinte mindenki így van. Gyermek, vagy kamaszkorban az addigi ismereteink szerint elképzelünk magunknak egy világot, aminek köze nincs a valósághoz, és előbb.utóbb szembesülünk vele, hogy azzal kell élnünk, amink van, illetve ami elérhető, amire a lehetőségeink predesztinálnak.
2022. nov. 5. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:

6-os

"kifogásgyárosok szokták ezt közhelynek nevezni..."

Látszik, hogy nem érted, mire gondoltam, ennyi erővel én is mondhatnám, hogy szűklátókörűek szoktak így gondolkozni.

"De engem mondjuk hidegen hagy, hogy 7/24 siránkozik bárki is, hogy mindenki más hibás, csak ő nem, ha úgy alakult az élete, ahogy....."

Hidegen hagy, de mégis ide kommentelgetsz, engem ami hedegen hagy, azzal alapból nem is foglalkozom. Szóval nagyon vicces vagy.

2022. nov. 5. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:

8-asnak teljesen igaza van, de mindig vannak olyan szűklátókörű emberek, vagy olyanok, akiknek bejött az élet minden szinten, akik ezt képtelenek megérteni. Persze azért értékelem, amim van, de mégsem olyan az életem, amilyet szerettem volna párkapcsolat szempontjából.

5-ös, 9-es voltam.

2022. nov. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!