Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen környéken érdemes...

Milyen környéken érdemes keresni azokat az embereket akik válaszolnak is a kérdésemre?

Figyelt kérdés
A sulim azt a feladatot adta,hogy kérdezgessünk az utcán emebereket arról,hogy mit tesznek az egészségükért és ezt vegyük fel hangfelvételre.Én eddig bárkit is szólítottam le nem akart válaszolni.Hol és hogyan szoktak a közvéleménykutatók embereket leszólítgatni?Talán,ha ezt tudnám előrébb lennék.

2022. nov. 2. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Milyen suli ez??

Még GDPR-szempontból is aggályos, hogy iylen szenzitív adatokat kelljen gyűjtenetek...

Nem csodálom, ha ilyen infókat nem akarnak megosztani.

Én sem tenném.

Próbáld meg a neten, anoním fórumokon.

2022. nov. 2. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Kezdd a szomszédaiddal, unokatesókkal, nagyszülőkkel, barátokkal, esetleg tesók osztálytársaival/haverjaival, család barátokkal, szülők kollégáival. Szerinted egy hangfelvételről meg fogja tudni állapítani a tanárod, hogy egy idegen embert állítottál meg az utcán vagy az unokatesód beszél? Nem.
2022. nov. 2. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Keress ismerőst, ismerős ismerősét, és beszélj meg velük időpontot. Az utcán ki a fene akar ilyenre hosszabban válaszolni. Talán pár ráérő öreg, aki unatkozik. Engem mindig telefonon érnek el közvéleménykutatók. Utcán már nem próbálkoznak.
2022. nov. 2. 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
29%

Jézusom, de nem a sulid adta, hanem valami retardált tanár. Elképesztő.

Hány évesek vagytok?

2022. nov. 2. 14:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
1, hol szenzitív adat, hogy évente elmész szűrésre, naponta eszel zöldséget és nem dohányzol???
2022. nov. 2. 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

5: maga a rögzítés!!!!!

EGy kisebb városban akár név szerint is ismerheti az illető a megszólított embereket...

2022. nov. 2. 14:57
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Hee???

Google forms és szétküldöd a facebookon vagy redditen posztolod

2022. nov. 2. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

6, kicsit képezd magad adatvédelemből, és kevesebb hülyeséget olvass.

Ha ismered a megkérdezettet, akkor sem szenzitív adat egyik infó sem. A hangja sem az :D

2022. nov. 2. 15:00
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
#7 Azt írta a kérdező, hogy hangfelvételt kell készíteni.
2022. nov. 2. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
9, olvastam, és ki a szart érdekel? Ilyen feladatot nem lehet adni egy gyereknek, hogy idegeneket szólítgasson le
2022. nov. 2. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!