Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, ez a megszólítás...

Lányok, ez a megszólítás miért nem jó?

Figyelt kérdés

Facebbokon szoktam nézelődni, és ha látok valami jó csajt, aki be jön, akkor ráírok. Általában azt szoktam írni, hogy "Sya, micsi?" csak, hogy ne tűnjek kétségbeesettnek (mintha azzal kezdeném hogy de gyönyörű vagy cicu meg iesmik), vagy túl nyomulósnak (sya cica jösz ...khm). De mégse válaszolnak. mi a gond ezzel lányok? Mi a baj ezzel a megszólítással?

Szerintem laza és barátságos.

(és igen, egy másik kérdés ichlette, mert nekem is hasonló problémám van)

2022. nov. 2. 11:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Hátazigen.

10 év múlva meg te fogod feltenni a kérdést:

"Átlag fizetésem van és rossz a genetikám, a pénzéhes szajhák meg csak a sportos bunkókat szeretik":D

2022. nov. 2. 11:51
 12/38 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert ha nem a fb társkereső alkalmazáson vagy akkor nettó fzság rá írni másokra.

Szia micsi??? Mintha ismernéd már...

Legalabb annyi lenne benned h " szia. Ne haragudj h ismeretlenül írok, de... Blabka la"

Jesszus csodálkozok? Mennyi vagx 14 éves?

2022. nov. 2. 11:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
lehánynálak
2022. nov. 2. 12:00
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert az jön le belőle, hogy egy lúzer vagy.
2022. nov. 2. 12:07
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Sya és a micsi tiltó listás.
2022. nov. 2. 12:19
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

milyen hasonló problémád van, kérdező...???

Mentális?

2022. nov. 2. 12:19
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
éppenséggel nem reménytelen a fb-n ismerkedés, ésszel csinálva, normálisan kezdve (értsd: látszik az írásodon, hogy komolyan gondolod) még össze is jöhet (tapasztalat), de ezzel az üzenettel ne reménykedj sok válaszban, erre még én is megértem hogy nem írnak vissza
2022. nov. 2. 12:22
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2x is volt igy kapcsolatom, h random rairtam ismeretlen csajra aki megtetszett szval mukodik.. Viszont ilyen dumaval eselytelen 😅
2022. nov. 2. 12:44
 19/38 H.B.Netta ***** válasza:
100%

Kedvesem🤦🏼‍♀️

Bár már egy jó ideje nem vagyok lány, de azért válaszolok.

Először is az a probléma, egyrészt nem éppen gusztusos, ahogy megszólítod. Másrészt, ahogy mi is reméljük, úgy ő is hiheti azt, hogy egyszerűen trollkodsz :)

Nem azt mondom, hogy novellát vagy kisregényt írj, de azért a szimpátiádat próbáld meg emészthető formában előadni.

Mint pl.: “Kedves Anna! Láttam a képeidet, posztjaidat(érdemes az idővonalát azért átböngészni mik azok, amikkel foglalkozik, miket szeret)és nagyon szimpatikusnak találtalak. Azért írok most, mert szeretnélek megismerni, esetleg egy kávéra, bambira, teára, forró csokira meghívni, ha neked ez nincs ellenedre.” Vagy “Szia Barbi! Lennék a Ken-ed.” xD a lényeg nem a lazaságon van, hanem azon, hogy értelmesen kommunikálj a másik felé.

2022. nov. 2. 12:46
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb problémát én ott érzékelem, hogy egy vadidegen ne kérdezze meg, hogy mit csinálok éppen. Nem odaillő a kérdés, ez haverok között megengedhető, ismerkedős szövegnek para.
2022. nov. 2. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!