Lányok, ez a megszólítás miért nem jó?
Facebbokon szoktam nézelődni, és ha látok valami jó csajt, aki be jön, akkor ráírok. Általában azt szoktam írni, hogy "Sya, micsi?" csak, hogy ne tűnjek kétségbeesettnek (mintha azzal kezdeném hogy de gyönyörű vagy cicu meg iesmik), vagy túl nyomulósnak (sya cica jösz ...khm). De mégse válaszolnak. mi a gond ezzel lányok? Mi a baj ezzel a megszólítással?
Szerintem laza és barátságos.
(és igen, egy másik kérdés ichlette, mert nekem is hasonló problémám van)
Hátazigen.
10 év múlva meg te fogod feltenni a kérdést:
"Átlag fizetésem van és rossz a genetikám, a pénzéhes szajhák meg csak a sportos bunkókat szeretik":D
Azért mert ha nem a fb társkereső alkalmazáson vagy akkor nettó fzság rá írni másokra.
Szia micsi??? Mintha ismernéd már...
Legalabb annyi lenne benned h " szia. Ne haragudj h ismeretlenül írok, de... Blabka la"
Jesszus csodálkozok? Mennyi vagx 14 éves?
milyen hasonló problémád van, kérdező...???
Mentális?
Kedvesem🤦🏼♀️
Bár már egy jó ideje nem vagyok lány, de azért válaszolok.
Először is az a probléma, egyrészt nem éppen gusztusos, ahogy megszólítod. Másrészt, ahogy mi is reméljük, úgy ő is hiheti azt, hogy egyszerűen trollkodsz :)
Nem azt mondom, hogy novellát vagy kisregényt írj, de azért a szimpátiádat próbáld meg emészthető formában előadni.
Mint pl.: “Kedves Anna! Láttam a képeidet, posztjaidat(érdemes az idővonalát azért átböngészni mik azok, amikkel foglalkozik, miket szeret)és nagyon szimpatikusnak találtalak. Azért írok most, mert szeretnélek megismerni, esetleg egy kávéra, bambira, teára, forró csokira meghívni, ha neked ez nincs ellenedre.” Vagy “Szia Barbi! Lennék a Ken-ed.” xD a lényeg nem a lazaságon van, hanem azon, hogy értelmesen kommunikálj a másik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!