Leadtam a rendelést de nem fizettem ki? Akkor automatikusan törlődött a dolog?
PLAYERSROOM!
Szóval leadtam a rendelést, utánvettel akartam fizetni, de az majdnem egy ezres, így mondom akkor legyen online. Viszont minden adatot kér, és nem akarom h bűnözők kezébe kerüljön így mégis meggondoltam magam és visszaléptem a fizetési oldalról. Viszont email megint csak jött a megrendelésemről. Most akkor mi van?
Akkor gondolom, marad az utánvét.
Másrészt eeg ostoba vagy, ha azt hiszed, attól, hogy megadod a neved/számlaszámod, az "bünözök kezébe kerül", márcsak azért is, mert senki nem tudj vele mit kezdeni.
Nem teljesen igaz, sose lehet tudni. Persze nagyon ritka, de nekem próbálkoztak már valahonnan Amerikából hozzáférni a kártyámhoz, pedig mindig nagyon odafigyelek, hogy csak megbízható oldalakról rendeljek. Szerencsére nem lett baj, mert az első próbálkozás után a bank felfüggesztette autómatikusan a kártyám. Fogalmam sincs hogyan történhetett ilyen.
Viszont az igaz, hogy így nem lehet "élni", rettegésben. Nyugodtan fizethetted volna online, kérdező.
Ha van telefonszám, hívd fel őket, kérdezz rá, hogy most akkor mi a helyzet.
Egyébként igen, kissé para vagyok, de sose lehet tudni. Olyan rendszerük van már ezeknek, h simán megtörténhet a baj. Sosem veszek online semmit csak ha utánvétet enged.
Eddig ingyem volt, újabban tapasztaltam h bevezették ezt a fszságot.
De nem nekem gáz.
Nem volt eddig plusz költsége :)
Belefér persze, de igazából van egy lacoste cipőm, csak nyom, ezért akartam venni. De majd kikloffolom :DD
Szval nem létszükséglet.
Sokszor rendeltem már weboldalról utánvéttel, mindig ingyen volt.
Emag, media markt, deichmann, ccc, h&m, about you stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!