Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára és miért?

Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Tavasszal, sajnaltam a rengeteg embert akinek szet lott love az élete a f*sszopo putyin miatt
2022. nov. 2. 06:45
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Három hete egy lány miatt, mert azt hittem, hogy minden rendben alakul az ismerkedésünkben, utána meg szépen leépített. Miatta kezdett újra visszajönni a hitem a nők iránt, de most egy kicsit újra lent van ez a hit nálam.
2022. nov. 2. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem emlékszem rá, szerintem idén még nem.
2022. nov. 2. 08:57
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
A hét elején; új erővel csapott meg a magány, és kicsit rosszul viseltem. Elsősorban párkapcsolati síkon értve, bár mostanában a barátaimmal sem minden az igazi.
2022. nov. 2. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
egy könyvet olvastam és azon hatódtam meg
2022. nov. 30. 06:34
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap reggel.

Eljegyezték legjobb barátnőmet, ami miatt kialakult az "egyik szemem sír, másik nevet" szitu. Egyrészt boldog vagyok, és örülök nekik, mert nagyon aranyosak együtt és tényleg összeillenek. Csak közben... megint arcon csapott, hogy a barátnőim, volt osztálytársaim sorra házasodnak meg, nekem meg még párkapcsolatom sem volt sosem a 22 évem alatt. És bárkivel találkozom, akivel pár hete nem beszéltünk, futottunk össze, az első kérdés mindig fix: "na, és mi a helyzet fiú-téren?" :(

Pocsék barátnő vagyok, tudom, szégyellem is érte magam rendesen :(

2022. dec. 3. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár napja. Azért mert úgy érzem, hogy korlátoznak a mentális betegségeim, és nem merek megtenni olyan dolgokat, amiket megszeretnék, és ez frusztrációt okozott.
2023. márc. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!