Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára és miért?

Mikor sírtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 23:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Idén tavasszal, életem legsúlyosabb szerelmi csalódása miatt.
2022. nov. 1. 23:33
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

Hazaértem, és anyám közölte hogy kimosta a cuccaim.

Aznap húzták a 6 lottót, valaki elvitte a főnyereményt.

Megnéztem a számokat az én számaim voltak, amit mindig feladok.Kerestem össze vissza a szelvényt, mire a kimosott farmerom hátsó zsebében szétázva megtaláltam.

Én akkor nem sírtam hanem anyám futott előlem, a mosógépet az udvarra vágtam ki és szíjelvágtam.

2022. nov. 1. 23:49
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Körülbelül 3 hete, eszembe jutott valaki aki hiányzik.

Majd elmúlik ez is

2022. nov. 1. 23:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyár elején, nagyanyám temetésén.
2022. nov. 2. 00:06
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
20 éves koromban részegen inkább csak könnyeztem mert a tesómról volt szó akinek sokkal rosszabb sorsa volt mint nekem, és amikor kicsi voltam előfordult hogy gonosz voltam vele amit a jó viszonyunk miatt nagyon bánok. Rendesen olyan 16-17 évesen sírtam, klasszik gimis szülős otthoni balhé, rossz jegyek, nem csinálok semmit nem lesz belőlem semmi stb. 24F
2022. nov. 2. 00:12
 6/17 anonim válasza:
62%
Tegnap a temetőben. Nagymamám 2 éves koromban meghalt, nem is ismertem, de mostanában valamiért úgy érzem jobban megértene, mint bárki más. Egy nagyobb családi összejövetelen mindenki mondogatja mennyire szeretett nyaralni a mamánál, meg milyen jó emlékei vannak, nekem erre esélyem sem volt soha.
2022. nov. 2. 00:14
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Még tavasszal szerelmi csalódàs miatt. Bár a sírás kiváltásában az is szerepet játszott, hogy másnap reggel mennem kellett dolgozni egy olyan munkahelyre amit gyűlöltem.

Hálistennek azóta nem dolgozok ott.

2022. nov. 2. 00:50
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Tegnap mert hülye voltam és elcsesztem azt akit rettentően szerettem és mostmár örökre megutált.
2022. nov. 2. 01:01
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

Napi szinten sírok, többször is.

Egy kb majdnem egy éve történt szerelmi csalódás miatt ami teljesen tönkre tett és ki csinált lelkileg annyira, hogy zárt osztályra is kerültem miatta meg úgy tűnik, hogy az egyetemet is abba fogom hagyni.

2022. nov. 2. 03:01
 10/17 anonim ***** válasza:
46%
Kb 2 hete, mert nem tudtam mit tegyek a kapcsolatommal és, mert a pasim nem aludt velem egy ágyban, kába volt, ezért magányosnak éreztem magamat. Aztán végül megoldódott a dolog, rájöttem, hogy nem vele vagy velem van a gond, hanem az itthoni környezetem a rossz és, ha kellően leszarom, akkor jól érzem magunkat együtt.
2022. nov. 2. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!