Mi volt az a dolog az életedben, ami utólag nagyon jó lépésnek bizonyult?
Lakásvásárlás 5 évvel ezelőtt. Utólag nagyon örülök, hogy akkor belevágtam, pedig eredetileg várni akartam vele.
Ha most állnék ingatlan vétel előtt, akkor vagy jóval lejjebb kellene adnom az igényeimből, vagy annyi hitelt felvenni, amit halálomig nyöghetek.
Évekkel ezelőtt felfedeztem magamnak a japány nyelv szépségét. Nem tanulom intenzíven, viszont boldog vagyok, hogy ráakadtam, és hogy vannak magyar nyelvű japán nyelvkönyvek is. :) Nem érdekel, hogy jó lesz-e valamire, egyszerűen örömet okoz japánul tanulni, még akkor is, amikor műsorokat nézek-hallgatok japánul.
Valamint tavaly elkezdtem kertészkedni. Nem jött össze a magok miatt. Idén azonban kaptam ismerősöktől olyan vetőmagokat, melyek náluk működtek, bár lasan lejáró szavatosságúakat. Nem veszett tehát kárba a tavalyi sikertelen próbálkozásom, mert idén kiderült, h tavaly mindent jól csináltam, többféle művelési móddal életemben ellőször, csak hát az összes bolti vetőmag meddőnek bizonyult.
Idén amiket havaroktól kaptam magok, azokkal ugyanazt tettem, mint tavaly, pedig ezek már közel vannak a szavi végéhez.
A végeredmény: minden második fajta növény magja kikelt. :) És finomak lettek! :D Kb 4-5 különböző zöldséget sikerült idén termesztenem életemben először, és némelyiket kis, másokat vallamivel nagyobb példányszámban, persze relative kis kerti szinten csak, de ez már jó jel számomra, hogy működik. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!