11/15 anonim válasza:
Az idő nem rohan gyorsan csak kevesen tesznek olyan dolgot, amikhez tudják kötni.
Mit értél el 22 évesen? Mert ha mittudomén szakmát vagy jogsit szereztél már emlékezetes. De ha az volt az éved, hogy otthon-meló-nyaralás arra miért kellene ennyire emlékezned?
Írj naplót. Naponta. Csak vázlatosan, hogy mit csináltál aznap. Évekkel később hasznos lehet, nekem bevált.
12/15 anonim válasza:
#11 én pont azóta érzem gyorsabbnak az idő múlását, amióta jobban számon tartom, hogy mi melyik évben történt.
13/15 anonim válasza:
Tartalmasan kell élni . Az néha segít . Évente vagy 2 évente szoktam tartani 6 hónap szünetet . Amit megpróbálok nagyon megnyomni :D Igy egy kicsit lassabban megy az idő . Sajnos elkövettem azt a hibát hogy 21 éves koromtól 24-ig csak dolgoztam . Túlóra . Munka . Másodállás . Stb . Nah . Arra az időszakra nem is emlékszem. Mivel nem szereztem maradandó èlmènyeket . Utána fogadtam meg hogy ezen változtatok . Azóta sokkal boldogabb vagyok .
14/15 anonim válasza:
#13 a munkahelyeden tolerálják a 6 hónapos szüneteket? Vagy szabadúszóként dolgozol? Jó ötlet, de tartok tőle, hogy utána nem vennének vissza.
15/15 Senior Séf válasza:
25 és 30 között valahol hirtelen vált egyet az ember biológiai órája, és hirtelen sokkal gyorsabban kezd el járni. Később, 40 felé, majd 55nél ismét. Ilyenkor mindig önkéntelen számadást végez az agy, hogy hol is tartunk az életben. És rendszerint megdöbbenünk, qrvára nem értjük, hova a bánatba tűntek az elmúlt évek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!