Eléggé magamnak való ember vagyok, aki néhány barátján, s a családján kívül nem enged másokat közelebb. Van egy autószerelő szakmám, de én mégis inkább éjjeli őrnek mentem. Ott van időm meditálni, jó könyveket olvasni, nem kell felesleges stressznek kitennem magam. De sok helyről hallom, hogy elég gáz az éjjeli őőrödés, egy lecsúszott senki lesz az illetőből. Mit gondoltok? 26/F
2022. okt. 27. 16:53
1/9 anonim válasza:
Nem gáz, szerintem jó munka!
Csak az számít, hogy te jól érzed-e magad ott, és hogy szereted-e csinálni.
A többi megmondóemberrel nem kell foglakozni!
2022. okt. 27. 16:59
2/9 anonim válasza:
Hogy mit gondolok erről? Semmit. Mindenki elsőnek a saját maga háza előtt sepregessen…. Aki lenéz mást azért mert máshogy gondolkodik más fajta hobbikat szeret, másmilyen jellegű munkát preferál, az (ahogy te is fogalmaztál) az egy lecsúszott senki. Aki másban a gerendát magában pedig a szálkát nem képes észre venni.
2022. okt. 27. 17:00
3/9 anonim válasza:
Annyiban igaz hogy ellustulsz majd és még a fizu is kevés..
Én dolgoztam egy étteremben de annyira nem volt forgalmunk hogy kb egész nap ültünk
Eleinte megőrültem a sok üléstől de utána már nem nagyon érdekelt
Így ment ez 8 hónapig
Utána váltottam egy pörgős munkára kereskedelemben
Mivel nekem az való.. a pörgést szeretem!
Nehéz volt visszaszokni a pörgésbe :/
2022. okt. 27. 17:00
4/9 anonim válasza:
"Ott van időm meditálni, jó könyveket olvasni"
Viszont arra számíts, ha ezek miatt esetleg nem figyelsz annyira oda, amennyire kéne, besurran valaki és ellop valamit, azért nagyon elő fognak venni.
2022. okt. 27. 17:01
5/9 anonim válasza:
Nem az, ne értékeld le magadat emiatt.
2022. okt. 27. 21:24
6/9 anonim válasza:
Nem gáz, de tény, hogy kétféle őrt látok, az egyik a teljesen lecsúszott, a másik meg dolgozik mellette valami mást is ami rendben tartja.
2022. okt. 27. 22:26
7/9 anonim válasza:
Illetve biztonsági őrök között sem mindegy, hogy egy telephelyet őrzöl a semmi közepén ahol embert nem látsz, vagy mondjuk egy nagyobb építkezésen vagy ahol azért a nap 10-12 órájában emberek között vagy.
2022. okt. 27. 22:27
8/9 anonim válasza:
Nem másoknak kell megfelelned, magadnak alakítod úgy az életedet, amit kitudsz hozni belőle és a legközelebb áll az egyéniségedhez. Ha ennyi a társadalmi, szellemi igényed és alkalmaznak, akkor végezd ezt a munkát, - senkinek semmi köze hozzá.
2022. okt. 28. 21:59
9/9 anonim válasza:
Kétfelé bontanám
1. A választott munkahelyed nem jobb és nem rosszabb mint bárki másé. ha neked megfelel senkinek semmi köze hozzá.
2. A befordulás, az emberek kerülése annyira nem pozitív. 26 évesen még jól elvagy, de hosszabb távon komolyabb mentális problémáid is lehetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!