Asdfghjkl5 kérdése:
Szerintetek egy éjjeli őr melle milyen kutya való?
Figyelt kérdés
egyedül vigyázok 3 falura kocsival járok és elkélne egy kutya mellém milyen fajtát ajánlotok?2017. márc. 6. 17:51
2/9 anonim válasza:
Apukám éjjeli őrként dolgozik egy németjuhásszal nagyon inteligens kutyák
3/9 anonim válasza:
Te mit tudsz neki nyújtani napi szinten? És milyen kutyára gondoltál?
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy nagy testű menhelyi keverék is jó lenne,ha nem szeretnél 100.000 forintokért kutyát venni,de persze ez a te döntésed.
5/9 anonim válasza:
Ha emellett képzésre, kutyaiskolába is járnál vele, akkor a német juhász teljesen jó.
Képzés nélkül viszont nem ajánlok semmilyen munkakutyát.
Egy nagyobb méretű menhelyi keverék is megfelel.
6/9 A kérdező kommentje:
mint mondtam falun lakom futkorászni tudna sétáltatnám törödnék vele én valami erős közepes méretüre gondoltam szerintem a németjuhász jó lesz de még mondhattok kutya fajtákat
2017. márc. 6. 18:41
7/9 A kérdező kommentje:
szerintetek egy kanári szigeteki melyen lenne?
2017. márc. 6. 18:46
8/9 anonim válasza:
Más kaliberű mint a német juhász. Tapasztalat gazdát igényel aki tudja mit csinál.
Német juhász,amstaff ők jók
9/9 anonim válasza:
Német juhász.
Nagyon intelligens és hűséges kutyusok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!