39 évesen van-e értelme belevágni egy 2-3 éves szakképzésbe?
46,5 évesen kezdtem az egyetemet, 49,5 évesen végeztem. A csoporttársaim közel fele velem egy korosztály volt. Munka és 3 gyerek mellett csináltam végig.
39 évesen még a tojáshéj a popódon. Ha akarod és/vagy feltétlenül szükséges, akkor tessék belevágni.
Soha nem késő magunkat tovább képezni.
Ám napjainkban (kb. 2 éve) új idők járnak, és ez fog tartani több generáción keresztül!
A "nyugati régióban" (az itteni népességfogyás miatt) súlyos szakemberhiány van, ami tovább mélyül. 20-30 év múlva NEM LESZ nyugdíjad semmilyen forrásból, vagy összege nem lesz releváns.
A nyugati világ felismert, ám nem publikált mély válsága okán minden, ami könnyen elérhető élvezetként ismert, annak a szolgáltatásai leépülnek (leépítik!!!). Ebben a témában nem javasolt a továbbképzés! Vége lesz a "happy"-ket nyakunkba zúdító világnak (ha másként nem megy, hát háborúk árán valósul ez meg). A régi világ primitívsége újraépül. Ebben kell gondolkodni. (Ez a NAGY RESET lényege).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!