A férfiak is “félnek” ismerkedéskor?
Nem félek ismerkedni, de azt nem tudom hova tenni, hogyha egy lány egyik pillanatról a másikra passzív lesz, vagy egyszerűen csak felszívódik.
Így nem olyan könnyű ismerkedni.
el nem hiszed mennyire "félek" ilyenkor :D
mármint úgy tényleg, ugye neten ha ráírok a kiszemeltre, már azt egy kisebb aggódás előzi meg, hogy "na vajon majd fog válaszolni? tudok vele majd beszélgetni?", aztán ha ezen túl vagyunk, az első telefonálás, vagy személyes találkozó szintén ilyen, "jajj mi fog történni?", persze az esetek többségében semmi olyan, amitől tartani kell, de mindig megvan bennem ez a kis félelem, jelenleg ott vagyok, hogy találtam valakit, akivel már az eddigiekhez képest hosszú ideje beszélgetünk és találkozunk, az első üzenet és az első találkozó előtt ugyanúgy aggódtam, de azóta már ez elmúlt, nála jobb társaságot kívánni se tudtam volna 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!