Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak is “félnek” ismerked...

A férfiak is “félnek” ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Leginkább a saját véleményed érdekel, hogy ilyenkor mi játszódik le benned és mit érzel, mielőtt közeledni kezdenél egy lányhoz. Mik azok a “jelek”, amik számodra sokat jelentenek és bátorítanak, hogy nyiss? Mit tanácsolnál a lányoknak, hogy viselkedjenek, hogy egyértelmű legyen számodra, hogy kölcsönösen szimpatizáltok?

2022. okt. 26. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen fogadom a lánytól jelzésként, ha van testi kontaktus, tehát például nevetés közben hozzám ér, valahogy a kezemhez ér, ha mutatok neki valamit a telefonomon akkor nem 1km távolságot tart, hanem odabújik. Klasszik módszer, hogy közli hogy fázik, esetleg ölembe ül vagy hasonlók (ez már egy randin). Sok szemkontaktust tart velem,ha nem beszélünk akkor is szemezünk, rámmosolyog, érdeklődik felőlem, nem csak engem hagy beszélni hanem vissza is kérdez. Ne legyen tolakodó, de lássam rajta a nyitottságot, érdeklődést, hogy jókat nevet a környezetemben és szívesen érintkezik velem.
2022. okt. 26. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek ismerkedni, de azt nem tudom hova tenni, hogyha egy lány egyik pillanatról a másikra passzív lesz, vagy egyszerűen csak felszívódik.

Így nem olyan könnyű ismerkedni.

2022. okt. 26. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

el nem hiszed mennyire "félek" ilyenkor :D

mármint úgy tényleg, ugye neten ha ráírok a kiszemeltre, már azt egy kisebb aggódás előzi meg, hogy "na vajon majd fog válaszolni? tudok vele majd beszélgetni?", aztán ha ezen túl vagyunk, az első telefonálás, vagy személyes találkozó szintén ilyen, "jajj mi fog történni?", persze az esetek többségében semmi olyan, amitől tartani kell, de mindig megvan bennem ez a kis félelem, jelenleg ott vagyok, hogy találtam valakit, akivel már az eddigiekhez képest hosszú ideje beszélgetünk és találkozunk, az első üzenet és az első találkozó előtt ugyanúgy aggódtam, de azóta már ez elmúlt, nála jobb társaságot kívánni se tudtam volna 😄

2022. okt. 26. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Van, aki igen: én igen.
2022. okt. 26. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem. Ha nem úgy jön össze, legfeljebb két nap, és azt elfelejtem, hogy írtam egyáltalán az illetőnek.
2022. okt. 27. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem pont az a gondom, hogy egyáltalán nem szoktak egyértelmű jeleket adni. Abszolút nem. Nem olyat, hogy ők kezdeményeznek, hanem olyan magas labdát, amit le lehet csapni. Én már nem merek is merkedni, túl sokszor derül ki, hogy foglalt vagy az első kutyasétáltatós találkozás után nem látom többször ott és olyan időszakban, tehát nem erőlteti a találkozást (sosem célzok a közös sétára, de egyértelművé teszem, mikor szoktunk járni). Pedig nem vagyok egy csúnya ember, az tuti. De az meg picit gagyi, mikor valaki a kutyáival csajozik, bár én azt gondoltam, ez járulékos előnye a kutyatartásnak. Dehogy, tojnak rá, hogy van egy szép, egészséges mudid 7 éve, legalábbis nálam nem igaz a kis legenda, hogy a nőknek hogy tetszik egy ilyen férfi. Ráadásul néha elviszem a szomszéd mudiját is, de nem vagyok beljebb. Elvileg jó beszédpartner is vagyok, tudok beszélni és szívesen meghallgatom a másikat, erre direkt figyelek is. Nem kapok jelet, pedig egyszerű volna: ugyanakkor jöjjön ki a lány sétálni, mint mi mindig. A netes társkeresők meg teljesen elveszik az önbizalmat, elvileg a lehetőségek tárháza lenne, de egyetlen nő se akar ismerkedni onnan.
2022. okt. 28. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Hangsúlyozom: a kutyával nem az ismerekedés a cél, nyilván, 7 éve már rájöttem, hogy nem járok vele jobban, mintha haverokkal járnék bulizni, de átfut az ember agyán, hogy ez miért nem vált ki egy erősebb szimpátiát...
2022. okt. 28. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!