A magyarok miért nem táplálkoznak egészségesen?
Például ilyeneket:
Leginkább zöldségek, gyümölcsök, halak, tengeri ételek, különleges zöldségek, rákok, kaviár, szarvasgomba stb.
Kezdem úgy érezni hogy a magyarok egyszerűen nem akarnak egészségesen táplálkozni, élni.
De miért?
Megmondom a választ:
Mert a magyarok csórók!! 😱
Rák, kaviár, tengeri herkentyűk: nem tengerparti ország vagyunk, eléggé drágák ezek az ételek és sok embernek furcsák is. (Én egészségesen eszem viszonylag, de ezeket nem bírom megenni.)
Pluszban a zöldségeknek is eléggé felmentek az árai.
A magyarok pénzéből a parlamentben telik csak szarvasgombàra.A megkopasztott társadalom meg örüljön a farhàt csontnak.Felesleges is egészséges életmódról papolni ott, ahol a lehetőségek sincsenek meg hozzá.
Mondjuk a milliárdos, vàgósúlyban lévő magyarok sem úgy néznek ki, mintha mediterrán diétàn élnének.
Itt is rengeteg a kommersz hozzászólás.... A ződségek a gyümölccsel, a gyümölcsök a zöldséggel, amit ma már minden hülye kívülről fúj!!! Leginkább divatból bohóckodnak itt a szupertrendi egészséges táplálkozásukkal!
Minden értelmes ember tudja, hogy a szervezetnek mindnen tápanyagra szüksége van! Mindenre... Igen a zsírra, a cukorra, a csokikra, sütikre, mint boldogsághormonokra is, képzeljétek! Az megint más, hogy amennyire lehet, mértékkel mindenből
Egész életemben azt ettem, ami jól esett, annyit, amennyi jól esett, és itt vagyok 46 évesen, 1 kg súlyfelesleg nélkül... Bibi
És nem, nincs baj a koleszterinszintemmel, a májammal, az emésztésemmel, és az érrendszeremmel sem
Nem mindenki lehet ilyen szerencsés, azt megértem, de aki azt szólja meg, aki a természetesség híve, és nem bohockodik itt a fog alatt roppanós nyerszöldséges ízetlen marhaságaival, az egy agyatlan divatmajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!