Miért vagyok akkora balfék, hogy elzárom magam az esetleges lehetőségek elől?
Más: Megtetszik neki valaki (mondjuk kölcsönös a szimpátia), akkor nyitott/érdeklődő lesz, kifejezi az érzéseit, keresi a lehetőséget.
Én: Megrémülök, leplezni próbálom (ami gondolom nem megy, mert zavarban vagyok), kerülöm, lebeszélem magam, hogy mit is akarna tőlem.
Vajon erről hogy lehet leszokni?
"Megrémülök, leplezni próbálom (ami gondolom nem megy, mert zavarban vagyok), kerülöm, lebeszélem magam, hogy mit is akarna tőlem."
Azért mert tudat alatt azt érzed hogy valamiért nem leszel jó neki.
Fiú vagy, vagy lány?
Lehet, hogy ha valaki megerősítené benned, hogy igenis szerethető vagy, akkor te is megszeretnéd magad. Szerintem ez oda-vissza működhet.
Ezen csak te tudsz változtatni igazán.
Fogadd el magadat úgy ahogy vagy és merj élni mert az élet gyorsan el megy.
Kezdj el egy kicsit sportolni olyat válassz ami számodra szimpatikus, jótékony hatása van.
Ami nem tetszik és tudsz azon nyugodtan változtathatsz.
Ha azt látod hogy mások szimpatikusnak találnak akkor nincs veled semmi baj, egyszerűen csak félénk vagy, ha nyitsz az emberek felé akkor egy idő után sokkal bátrabb leszel.
Sok veszteni valód nincs ha csak szimplán el kezdesz beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!