Mi a véleményed az olyan 50 év feletti emberekről, akik úgy viselkednek esetleg öltöznek mint egy gyerek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 20:54
11/14 anonim válasza:
Inkább szimpatikus az ilyesmi. Persze túl lehet tolni, az már hülyén néz ki. Mint amikor egy gyerek felnőttet játszik.
13/14 anonim válasza:
Csak mert átléptem az 50-et, nem fogok ballonkabátba és barna kordbársonyba öltözni. Nem gyerekes, de fiatalos az öltözködésem.
14/14 anonim válasza:
,Mi a véleményed az olyan 50 év feletti emberekről, akik úgy viselkednek esetleg öltöznek mint egy gyerek?"
Nincs ezzel semmibaj sőt!
Én is találkoztam olyannal ,aki korához képest,gondolkodásilag,viselkedésileg fiatalosabb volt ,mint egy 16éves.
Én szerintem ez nem baj ,ha valaki megtudja tartani a gyerekes,fiatal énjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!